Θρήνος στον ΑΟΚ Φαλήρου για τον χαμό του Τσιάμη

Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο 20χρονος αθλητής

Θρήνος στην οικογένεια του Α.Ο.Κ Φαλήρου,αφού ο ανεπάντεχος θάνατος του 21χρονου αθλητή Χρήστου Τσιάμη, βύθισε στο πένθος την αθλητική οικογένεια του συλλόγου.
 Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής βρήκε τραγικό θάνατο τα ξημερώματα της Δευτέρας, όταν το Ι.Χ. το οποίο επέβαινε μαζί με άλλους 4 φίλους του, προσέκρουσε σε φωτεινό σηματοδότη  επί της Λεωφόρου Κηφισιάς, και στην συνέχεια τυλίχθηκε στις φλόγες.

 Ο θάνατος του 20χρονου Τσιάμη, μαζί με ένα ακόμη 21χρονο ήταν ακαριαίος, ενώ σοβαρά τραυματισμένη ανασύρθηκε  η οδηγός του Ι.Χ. κι ελαφρύτερα οι άλλοι δυο συνεπιβάτες.
 Ο Χρήστος Τσιάμης ήταν αξιόλογος αθλητής βασικό στέλεχος του ΑΟΚ Φαλήρου, ενώ είχε ξεκινήσει το ποδόσφαιρο από τον Αθηναικό.
Η νεκρώσιμη ακολουθία θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη (22/9) στις 17:30 στο κοιμητήριο της Καισαριανής.
Η ομάδα του ΑΟΚ Φαλήρου εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:
«Σήμερα είναι η πιο δύσκολη μέρα της ζωής μας στον Α.Ο.Κ. ΦΑΛΗΡΟΥ. Σήμερα έσβησε ένα αστέρι και το σκοτάδι που άφησε πίσω είναι βαρύ και δυσαναπληρωτο. Σήμερα Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου. Μια ημερομηνία που θα μείνει αξέχαστη, όπως και το αστέρι μας ο Χρηστάκης ο Τσιαμης. Όλοι για πολύ -πολύ καιρό θα τον περιμένουμε στην προπόνηση και στον αγώνα, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΑΖΊ ΜΑΣ. Τον αγαπήσαμε όλοι τόσο πολύ που δεν το πιστεύουμε ότι μας άφησε για τον Παράδεισο...»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου