Αγανάκτηση στην Α.Ε.Περάματος με τον Δήμο Περάματος


Σεληνιακό τοπίο το γήπεδο Περάματος!!
Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της Α.Ε.Περάματος, μέσα στην οποία εκφράζει την αγανάκτηση της για την στάση της Δημοτικής αρχής, στο σοβαρό γηπεδικό θέμα, αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:
Η Α.Ε.ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ανακοινώνει με τα λύπη της την ματαίωση του φιλικού αγωνα την επόμενη Τετάρτη με τον Ίκαρο Καλλιθέας στο δημοτικο γηπεδο ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ , λόγω απροθυμίας και κωλυσιεργίας απο πλευράς δήμου ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ να επισκευάσει το απο εδω και 40 ημέρες λεηλατημένο αποδυτήριο-κοντέινερ
φιλοξενουμενων ( παράλληλα δε οταν οι σύλλογοι προθυμοποιήθηκαν να μπουν μπροστα και να το επισκευάσουν με δικα τους έξοδα,συνάντησαν την ακατανόητη άρνηση της δημοτικής αρχής!!!!!).
Παράλληλα να ζητησει συγνώμη απο το σωματείο Α.Ο. ΝΙΚΑΙΑ διότι χθες η φιλοξενία που μπόρεςε να προσφέρει ο Σύλλογος μας ηταν κατώτερη του επιτρεπτού, καθώς λόγω προβλήματος φωτισμού του γηπέδου και ανυπαρξίας δεύτερου αποδυτηριου φιλοξενουμενων(το υπάρχον σε άθλια κατασταση οπως προαναφέραμε) και επειδη ακολουθούσε δευτερο φιλικό του Α.Π.Ο. ΠΕΡΑΜΑΙΚΟΣ με τον Α.Ο.ΠΕΙΡΑΙΑ,ο κίνδυνος να παίξουν οι ανω διαγωνιζόμενες ομάδες στο σκοτάδι στο β ημιχρονο ηταν ορατός, ειχε ως συνέπεια τα εξής,
η ομαδα της Νίκαιας να αλλαξει στο ημιχρονο αποδυτήριο και να έρθει στα αποδυτηρια της Α.Ε.Περαματος για να κανει και μπανιο ωστε να μπορέσουν να αλλάξουν οι ποδοσφαιριστες του Α.Ο.Πειραιας στο κοντέινερ, που στερείται υδραυλικών εγκαταστάσεων, καθώς αυτες εχουν κλαπεί και λεηλατηθεί, και ακομα το δευτερο ημιχρονο του φιλικού αγωνα Α.Ε.ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ -Α.Ο. ΝΙΚΑΙΑΣ να διαρκέσει μονο 35' .
Οπως καταλαβαίνει κανεις , οι συνθήκες για τα Περαμιωτικα σωματεία ειναι δύσκολες στο να διεξάγονται πλεον αγωνες στο γηπεδο αυτο και αναγκάζουν το σύλλογο Α.Ε.ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ τουλάχιστον για τους αγωνες προετοιμασίας να αναζητήσει λύσεις εκτός ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ , κρούοντας παράλληλα ,το κώδωνα του κινδύνου στο τί θα επακολουθήσει οταν μπούμε σε φουλ αγωνιςτικη δραση....στα πλαίσια αυτα , ορίζεται φιλικός αγώνας με τον Ασπρόπυργο στο ομώνυμο γηπεδο την Κυριακη 6/9 και ωρα 18.00.
Κατόπιν των ανωτέρω ως σύλλογος θα θέλαμε να εκφράσουμε την συγνώμη μας προς τους φιλάθλους της ομάδας μας που και κουτσουρεμένο αγωνα παρακολούθησαν χθες Τετάρτη , αλλα και που δεν θα μπορούν στο Περαμα τουλάχιστον να παρακολουθήσουν τον σύλλογο στα φιλικά .
Ακομα την συγνώμη μας προς τον σύλλογο Α.Ο. ΝΙΚΑΙΑΣ για την ταλαιπωρία του , οι προσπάθειες μας ολο το καλοκαιρι βλέποντας την αφασία που επικρατεί στους υπεύθυνους , να δρομολογηθούν κάποιες επείγουσες εργασίες και λύσεις στα προβληματα του γηπεδου, καθώς οι προετοιμασίες των συλλόγων ηταν προ των πυλών δυστυχως μας ξεπερνούν ως άτομα.....

 Ωστόσο ευχαριστούμε
Παρόλα ταύτα κατορθώθηκε για το καλο όλων των περαματιωτικων σωματείων η προμήθεια διχτυών των γκολπόστ με την συνδρομή της ΕΠΣΠ και του Γ.Γραμματεα ΓΙΑΝΝΗ ΣΠΑΘΑ , ύστερα απο πρωτοβουλία της Α.Ε.ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ και αίτημα μας προς αυτήν , διότι ακομα θα συζητάγαμε για δίχτυα μεσα στο μηνα Σεπτέμβριο.
Επίσης έγινε εφικτό , ύστερα απο επίπονη και επίμονη πρωτοβουλία απο μέρους της ομάδας μας Α.Ε.ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ, η χορηγία απο μέρους της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και παρέμβαση της ΕΠΣΠ,μεταχειρισμένων κομματιών πλαστικού τάπητα, καθώς η κατασταση του αγωνιστικού χωρου ειναι τραγική( εχουν πλεον βγει τα τσιμέντα και οι πέτρες στο γηπεδο !!!!!).
Στο σημείο αυτο και προς αποκατάσταση της αλήθειας , παρακαλούμε να τονιστεί οτι εαν δεν υπήρχε η πρωτοβουλία απο μέρους της Α.Ε. , εαν ο προεδρος της Ε.Π.Σ.Π. ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΑΤΟΛΑΚΗΣ και ο Γεν.Γραμματεας ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΑΘΑΣ,δεν μεσολαβούσαν στον Ολυμπιακό , ο οποίος τα προόριζε για αλλου,και εαν δεν μεταφέρονταν τα κομματια τάπητα με ιδία μεσα της Α.Ε.ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ στο γηπεδο ,ούτε η δυνατότητα να θεραπευτούν κάποιες πληγές του κατακρεουργημένου αγωνιστικού θα υπήρχε για τους συλλόγους.
Να ευχαριστήσουμε θερμά τον προεδρο της Ε.Π.Σ.Π. ΓΙΩΡΓΟ ΑΝΑΤΟΛΑΚΗ και τον Γ.Γραμματεα ΓΙΑΝΝΗ ΣΠΑΘΑ,για την παρέμβασήτους στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΝΤΑΛΑΚΟ για τον συντονισμό, την οικογενεια ΜΠΑΜΠΑΛΗ που προσέφερε αφιλοκερδώς στην ομαδα μας 2 φορτηγά για την μεταφορά των ταπήτων, και φυσικά την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και τον διευθυντή του προπονητικού κέντρου στο ΡΕΝΤΗ κύριο ΠΑΥΛΟΥ καθώς και την ιδιαίτερα του κυρια ΣΗΜΑΝΤΗΡΑΚΗ για την προσφορά, την συνεργασια και την εξυπηρέτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου