Η Νίκαια στα ... Ψαχνά

 Η Ίριδα Νίκου- Μωυσιάδου στην προεδρία του Ευβοικού συλλόγου

Η γνωστή στο φίλαθλο Πειραικό κοινό, από την πολύχρονη παρουσία της στην  Α.Ε. Νίκαια κα Σπυριδούλα- Ίριδα Νίκου,  φέρεται ότι αναλαμβάνει τα
διοικητικά ηνία και του Ηρακλή Ψαχνών, και τα τον βοηθήσει να λάβει μέρος  στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής
Η Πειραιώτισα δραστήρια επιχειρηματίας, αλλά και με στενές σχέσεις με την περιοχή της Ευβοίας - υποψήφια βουλευτής με τους ΑΝΕΛ, Σπυριδούλα -Ίριδα Νίκου ήδη βγήκε μπροστά και ο Ηρακλής Ψαχνών θα αγωνιστεί κανονικά στη Γ' Εθνική.
Ήδη συγκροτήθηκε σε σώμα και το ΔΣ με την κ. Νίκου-Ίριδα αναλαμβάνει το πόστο του προέδρου ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι στο νέο Δ.Σ. του Ηρακλή μετέχουν κι άλλα στελέχη της Νίκαιας, όπως οι κ.κ. Σπήλιος, Σιδέρης, Ζαρταλούδης
Η ανακοίνωση που εξεδόθη από την ομάδα των Ψαχνών αναφέρει τα εξής:
"Ο Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ γνωστοποιεί το νέο Δ.Σ. που προέκυψε ομόφωνα, μετά από έκτακτη γενική συνέλευση και μετά την συγκρότηση σε σώμα:

1. ΝΙΚΟΥ ΙΡΙΔΑ. Πρόεδρος
2. ΣΙΓΑΝΟΣ ΔΗΜ. Αντιπρόεδρος Α΄
3. ΚΟΥΤΣΗΣ ΠΑΝ. αντιπρόεδρος Β΄
4. ΣΠΗΛΙΟΣ ΓΡΗΓ.. Γεν.Γραμματέας 
5. ΚΙΑΠΕΚΟΣ ΑΝ. Ταμίας Α΄
6. ΚΑΛΑΒΡΗΣ ΣΤΕΦ.. Ταμίας Β΄
7. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΕΥΑΓΓ. Έφορος
8. ΓΙΑΝΝΟΥΤΣΟΣ ΔΗΜ. Μέλος
9. ΖΑΡΤΑΛΟΥΔΗΣ ΕΥΓ. Μέλος
10. ΣΑΚΚΗ ΧΡ. Μέλος
11. ΣΙΔΕΡΗΣ ΑΝΑΣΤ. Μέλος
Η νέα διοίκηση ενημερώνει όλους τους φιλάθλους της ομάδας ότι θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες, προκειμένου η αγαπημένη μας ομάδα να παρουσιαστεί πανέτοιμη στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις (Πρωτάθλημα και Κύπελλο)..

 Ο Μωυσιάδης στον πάγκο
 Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τεχνικός στην ομάδα θα αναλάβει ο σύζυγος της κας Ίριδας Νίκου, Γιάννης Μωυσιάδης, που  είναι διπλωματούχος τεχνικός UEFA A΄ και μάλιστα στην σεζόν που πέρασε ήταν στο πάγκο του Ατρόμητο στον β΄γύρου του πρωταθλήματος.
 Κανονικά και η Νίκαια
Εννοείται ότι κανονικά συνεχίζει την λειτουργία; της και η Α.Ε. Νίκαια, στην οποία τεχνικός φέτος είναι ο Στάθης Φουρίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου