Επαγγελματική νίκη η Προοδευτική 2-0 την Κύπρο

Επαγγελματική νίκη για τη Προοδευτική  με 2-0 επί της Κύπρου Κορυδαλλού στο ΕΑΚ μπροστά σε περίπου 500 και πλέον φιλάθλους - στην συντριπτική τους πλειοψηφία φίλοι της
Προοδευτικής.
 Οι βυσιννί κέρδισαν απόλυτα δίκαια απέναντι σε ένα αντίπαλο που έπαιξε με αμυντική τακτική, και δεν απείλησε παρά
ελάχιστα.
 Η πρώτη καλή στιγμή για την Προοδευτική στο 7΄ όταν  συρτό σούτ του Ποτουρίδη βρήκε την δεξιά  κάθετη δοκό του Μηλιώνη, και στην επαναφορά ο Ζαχαράτος από κοντά σημάδεψε τα περιστέρια....
 Πλήρη υπεροχή στην συνέχεια για την Προοδευτική που άνοιξε το σκορ στο 39΄ με καταπληκτικό σούτ του Γιακούμπι έξω από την μεγάλη περιοχή ύστερα από ενέργεια του Ζαχαράρου.
 Στην επανάληψη η Προοδευτική είχε τις φάσεις για να αυξήσει το σκορ όμως στο 73΄ ο Ζίζηλας με προσωπική ενέργεια μπήκε μέσα στην περιοχή για να πλασάρει μόλις άουτ, στο 77΄ ο Ζελέκου δεν πρόλαβε πρό του Μηλιώνη, πάλι ο Ζελέκου στο 81΄  έπιασε ένα  δυνατό σούτ που έδιωξε σε κόρνερ ο Μηλιώνης, και στο 84΄ ο Τουρνάες από τα αριστερά μπούκαρε στην περιοχή για να ανατραπεί, με τον διαιτητή Κούβελη να σφυρίζει το πέναλτι, που εκτελεσε εύστοχα ο ίδιος ο Τουρνάς για να γράψει το 0-2.
 Πολύ καλή η διαιτησία του Κουβέλη

 ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μένιος, Σαμαράς, Αρκούδας, Ζίζηλας, Παπανικόλας, Ανδράλας, Ζαχαράτος(70΄ Μπιτσάνης),, Μπελέρη  Ποτουρίδης ( 55΄Ζελέκου), Τουρνάς, Γιακούμπι(84΄ Χισο) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου