Και Κατσίγιαννη ο Περαμαικός

  Ένα ακόμη πολύτιμο εργαλείο προσέθεσε στην μηχανή του ο Περαμαϊκός! Η διοίκηση των "πράσινων" χωρίς να χάσει χρόνο απέκτησε τον 21χρονο πολυσύνθετο μέσο Θεοφάνη Κατσίγιαννη, κλείνοντας έτσι το κενό που υπήρχε στην μεσαία γραμμη της ομάδας. 
Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που προέρχεται από τα Πετράλωνα (έχουν
συνυπάρξει με τον προπονητή Βασίλη Σπέρτο), ενώ παλιότερα είχε θητεύσει στην Δόξα Βύρωνα και αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά τους "πράσινους".  
Για την ομαδατου Περαμαικού ο γενικός αρχηγός Μάκης Αλεξίου δήλωσε: " Η ήττα από το Κερατσίνι ας μην απογοητεύσει τον κόσμο. Η ομάδα ειναι καινούργια και θέλει τον χρόνο της. Να είναι όλοι σίγουροι οτι οι νίκες θα έρθουν και πολύ σύντομα μάλιστα. Ως διοίκηση, παρά τους δυσκολους καιρούς, κάνουμε το παν για την ομάδα κι αυτό θα συνεχίσουμε. Πολλά συγχαρητήρια στο διαιτητικό τριο του αγώνα με το Κερατσίνι που ήταν άψογο και καλούμε πλέον όλον τον κόσμο την Κυριακή στο γήπεδο να σπρωξουμε την ομάδα μας στη νίκη". Για τον αγώνα με τους Σαλαμινομάχους, ο Βασίλης Σπέρτος περιμένει τον Μάρκο Θεολόγου που ανεβάζει ρυθμούς.
 *Στη φωτο : Ο νεοαποκτηθείς Κατσίγιαννης με τον γενικό αρχηγό Πέτρο Πετρίδη και τον προπονητή Βασίλη Σπέρτο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου