Ψυχωμένος ο Ατρόμητος 3-2 το Ηράκλειο

Ένας ψυχωμένος Ατρόμητος Πειραιά,πήρε τεράστια νίκη με 3-2 επί της Α.Ε. Ηρακλείου σε ένα δραματικό παιχνίδι που κρίθηκε κυριολεκτικά στο λεπτό λεπτό των καθυστερήσεων.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 20΄ με σουτ του Ράπτη, όμως το Ηράκλειο ισοφάρισε με εύστοχο πέναλτι του Καλιαμπάκα  στο 30΄ .

Στην επανάληψη (50’), πάλι με τον Καλιαμπάκα το Ηράκλειο πέτυχε το 1-2, όμως ο Ατρόμητος Πειραιά τρία λεπτά αργότερα ισοφάρισε με κεφαλιά του Δανασή., ενώ στο  60’ ο Ατρόμητος είχε διπλό δοκάρι  με τους Αριανούτσο και Μπλατζάκη, κι ενώ δυο λεπτά νωρίτερα το Ηράκλειο έμεινε με 1`0 παίχτες λόγω της αποβολής του Μαιστορόβιτς.
Κι ενώ όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα πάρουν από ένα βαθμό, στο 94’ ο Θανόπουλος κέρδισε πέναλτι για τους γηπεδούχους. Ο Αριανούτσος εκτέλεσε εύστοχα και χάρισε μια σπουδαία νίκη (3-2) για τον Ατρόμητο.
Με λάθη η διαιτησία του Νεοφυτιάδη( Κορίνθου)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Αθανασόπουλος, Σιγάλας, Μαρινάκης, Αριανούτσος, Φερεντίνος, Σιδηρόπουλος (75' Στρατής), Καψαλόποδας (70' Θανόπουλος), Μητρόπουλος (70' Γεωργιάδης), Μπαλτζάκης, Ράπτης, Δανασής
ΗΡΑΚΛΕΙΟQ: Ιωσήπου, Σπανός, Βασίλογλου, Σιμιτσής, Μαϊστόροβιτς, Ντούνης, Ρούπι (65' Δημητρίου), Αλεξίου, Ευθυμιάδης (46' Τζανέτος), Καλιαμπάκας, Μιχελής (80' Κατσούλης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου