Διδάσκει ήθος η Κύπρος!!

Μπορεί να ηττήθηκε η Κύπρος στο Μοσχάτο ωστόσο οι άνθρωποι του συλλόγου, δεν πτοούνται αντιθέντως με ανακοίνωση τους βρίσκουν την ευκαιρία να αναφερθούν σε όλους
τους συντελεστές του σπουδαίου Δευτεριάτικου αγώνα, η ανακοίνωση της διοίκησης της Κύπρου έχει ως εξής:
"Πρώτα από όλα θέλουμε να
ευχαριστήσουμε το ιστορικό σωματείο τις ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟY για την άψογη φιλοξενία που μας επιφύλαξε για το μεταξύ μας παιχνίδι της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της ΕΠΣΠ.
Γίναμε μάρτυρες ενός από τα καλύτερα παιχνίδια ποδοσφαίρου που από την ομολογία πολλών παρευρισκόμενών ήταν διαφήμιση για το πειραϊκό ποδόσφαιρο από όλες τις απόψεις. Για αυτό συνέβαλαν όλοι οι εμπλεκόμενοι, από την ΕΠΣΠ, διοικησεις των δυο σωματείων ,τεχνικοί και ποδοσφαιριστές, για να μπορούμε να δούμε ένα χορταστικό θέαμά στων αγωνιστικό χώρο, με πολλά γκολ, φάσεις και ωραίο ποδόσφαιρο και από τις δυο ομάδες.
Καθοριστική ήταν η άψογη διαιτησία του εμπείρου διεθνή διαιτητή του αγώνα κυρ. ΗΛΙΑ ΣΠΑΘΑ και των βοηθών του , που δώσανε στων αγώνα μια αίγλη από άλλη κατηγορία. Να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη του αγώνα ο κ. ΣΠΑΘΑΣ τιμήθηκε από τα δυο σωματεία δείχνοντάς του, την εμπιστοσύνη και την στήριξή εκ μέρους όλων των ομάδων του Πειραιά .
Στα αγωνιστικά , το σκορ 4-1 μπορεί να μην αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα ,χωρίς να μειώνει την καθαρή νίκη της ομάδας του ΜΟΣΧΑΤΟΥ, αλλά η ομάδα μας με λίγη τύχη και ψυχραιμία, εάν είχε ευστοχήσει από τα έντεκα βήματα η στα δυο δοκάρια ,ενώ το σκορ ήταν ακόμα 2-1 ίσος η ροή του αγώνα να ήταν διαφορετική. Επιπλέων η αναγκαστική αλλαγή του ΝΑΝΟΥ από τραυματισμό στην αρχή του παιχνιδιού και η ανάγκη να ρισκάρει ο προπονητής μας στο τέλος του παιχνιδιού , άλλαξέ όλα τα πλανά και έφερε και το τελικό σκορ .
Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην πολύ καλή ομάδα του ΜΟΣΧΑΤΟΥ.
Όσο αφορά την ομάδα μας , η αρχή του πρωταθλήματος στην μεγάλη κατηγορία μας επεφύλαξε ένα δύσκολο και συμπιεσμένο πρόγραμμά . Αλλά έχοντας εμπιστοσύνη στην επαγγελματική και σκληρή δουλεία του προπονητή μας ΝΙΚΟΥ ΚΟΥΣΤΑ είμαστε βέβαιοι ότι η ομάδα θα βρει το δρόμο της , δικαιώνοντάς την προσπάθεια όλων μας και τα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να έρθουν. Το μόνο που χρειάζεται είναι υπομονή και συνεχή σκληρή δουλειά όπως έχουμε κάνει τα δυο τελευταία χρόνια με την ίδια συνταγή και με την ίδια επιτυχία."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου