Επέμβαση εισαγγελέα για τις αξιολογήσεις διεθνών διαιτητών που έκανε η ΕΠΟ


Φαίνεται ότι θα έχουμε βαρύ... χειμώνα σε ότι αφορά τις υποθέσεις των φετινών αξιολογήσεων των διεθνών διαιτητών που έκανε η ΕΠΟ, η οποία κατά πολλούς έκοψε αυθαίρετα  2-3 τουλάχιστον διεθνείς διαιτητές που αρίστευσαν σε όσα παιχνίδια σφύριξαν στην Ευρώπη, δίνοντας το χρίσμα σε διαιτητές που κατά την γενική εικόνα ήταν κάτω του μετρίου.

Υποτίθεται ότι η ΚΕΔ έκοψε διεθνείς διαιτητές, όπως ο  Παππάς, ο Σπάθας, ο Κουκουλάκης  ο Τριτσώνης γιατί δεν είχαν να προφέρουν δεν είχαν εξέλιξη.

Όμως πώς μπορεί να γίνει πιστευτό, όταν π.χ. στην περίπτωση του Ηλία Σπάθα, αξίζει να σημειωθεί ότι η ηλικία του είναι μικρότερη από αυτών που έχρισαν τώρα διεθνείς και οι οποίοι με το ζόρι σφυρίζουν Α΄ Εθνική!

 Τρανό παράδειγμα σύμφωνα με μεγάλη μερίδα του τύπου η περιπτωση του διαιτητή Παπαπέτρου.

Πρόκειται για τον διαιτητή ο οποίος αν και ήταν στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας την περασμένη σεζόν, η ΕΠΟ τον έκανε διεθνή!!! Η περίπτωση Παπαπέτρου απασχόλησε το καλοκαίρι, και σε 'ένα αγώνα μπαράζ ομάδων για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική. Τότε κυριολεκτικά  αθηναίος ρέφερι έσφαξε κυριολεκτικά την Θύελλα Ραφήνας στο καθοριστικό παιχνίδι με τον Ιάλυσο που ανεβηκε στη Γ΄ Εθνική, σφυρίζοντας δύο πέναλτι από τραβηγμένα έως ανύπαρκτα Η εφημερίδα LIVE SPORT σε δημοσίευμά της αναφέρει πως ο αθλητικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, ενημερώθηκε για την απόφαση της ΕΠΟ να χρίσει διεθνή τον διαιτητή Τάσο Παπαπέτρου, παρόλο που τη περασμένη σεζόν ήταν στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και ως εκ τούτου θα έπρεπε να σφυρίζει παιχνίδια της FootballLeague.

Την επόμενη εβδομάδα, ο αθλητικός εισαγγελέας αναμένεται να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα, καθώς θα λάβει τον φάκελο με τις βαθμολογίες των διαιτητών της SuperLeague τα τελευταία πέντε χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου