"Φούλ" οπλοστάσιο ο Ιωνικός

Με γεμάτο οπλοστάσιο του για πρώτη φορά φέτος ο Ιωνικος θα υποδεχθεί τον Φωστήρα, στοχεύοντας στην πρώτη του εντός εδρας νίκη μετά τα δύο διπλά σε Βάρη, και Άλιμο.
 Ο τεχνικός Λευτέρης Βασιλειάδης αναμένεται να έχει στην διάθεση του τους Δημ. Παντελίδη, Παλιγγίνη που εξέτισαν τις ποινές τους, όπως και τον Παναγιώτη Καραχάλιο, που δείχνει να ξεπερνάει το πρόβλημα
τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε για σημαντικό διάστημα.
Ο ικανός 28χρονος στράικερ αναμένεται για πρώτη φορά φέτος να είναι στον πάγκο και να βοηθήσει αν το κρίνει ο ο τεχνικός των Νικαιωτών. 
 Ασφαλώς στο πλευρό του Ιωνικού αναμένεται να βρίσκεται το φανατικό κοινό του, αφού εκτιμάται ότι αύριο το απόγευμα στην Νεάπολη θα βρεθούν περισσότεροι από 1000 φίλοι του.

 Δωρεάν  τα Πειραικά σωματεία στην Νεάπολη
 Να σημειωθεί ότι με ανακοίνωση της η διοίκηση του Ιωνικού ενημερώνει τα πειραικά σωματεία ότι όσα τα  θελήσουν μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν τον αγώνα( οι αθλητες και οι εκπρόσωποι τους)  στην θύρα 1-2.
 Κάθε σωματείο που το επιθυμεί θα πρέπει να ενημερώσει τον υπεύθυνο της πόρτας για τους αθλητές  που θελουν να παρακολουθήσουν το ματς, αρκεί να φορούν τις φόρμες η διακριτικά του σωματείου τους. 

* Πολυέξοδη διαιτησία επέβαλε και πάλι η ΚΕΔ /ΕΠΟ  ορίζοντας διαιτητή από την Μεσσηνία, βοηθούς από την Κόρινθο, και παρατηρητή Διαιτησίας από την Ρόδο!!
 Μιλάμε δηλαδή για ένα κουστούμι του "χιλιάρικου"
 Συν τις άλλοις υπάρχει μιά ανησυχία και μιά περιραίουσα ατμόσφαιρα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου