Παλικάρι η Α.Ε. ΜΑετού/Ολυμπιάδας απέκλεισε στα ίσα τον Εθνικό

 Στα πέναλτι με 5-4, 0-0 ο καν. αγώνας και η παράταση  Χρειάσθηκαν 120 λεπτά αγώνα, και συνολικά 14 πέναλτι, για να  μπορέσει η Α.Ε. Μ.Αετού/Ολυμπιάδας  να πάρει μιά πανάξια  πρόκριση στην διαδικασία των πέναλτι με 5-4 κι αφού πρώτα ο κανονικός αγώνας και η 
παράταση έληξαν 0-0 στο γήπεδο Σιταποθηκών παρουσία 500 περίπου φιλάθλων.

 Το συγκρότημα του Δ. Βουτσινά έπαιξε σαν ίσο πρός ίσο τον Εθνικό που πάντως προτίμησε να ξεκουράσει αρκετούς
βασικούς, ελπίζοντας  ο τεχνικός του Θύμιος Γεωργιούλης ότι αυτοί που θα έπαιζαν θα είχαν την φρεσκάδα που χρειαζόταν ένα τέτοιο παιχνίδι.
 Καλόί παίχτες  βέβαια, αλλά που ήταν δύσκολο να  "βρεθούν"
Οι Αμφιαλιώτες με αλάνθαστη αμυντική γραμμή, και καλά οργανωμένη στον χώρο των χαφ δεν κινδύνευσαν ιδιαίτερα.
 Το α΄ μέρος δεν είοχε παρά ελάχιστες φάσεις, μιά από κάθε πλευρά , στο 22΄ ο Γκορόγιας από κοντά δεν πρόλαβε να σουτάρει ενώ στο 31΄ ο Μελαμπιανάκης απέτυχε από κοντινή θέση να πιάσει το σούτ όπως θα το ήθελε.
 Στην επανάλήψη η είσοδος των Αργυρίου,Μάναλη, γαι τον Εθνικό έδωσε μιά  επιθετική πνοή, οι Πειραιώτες έγιναν  πιό πιεστικοί για ένα 20 λεπτο,όμως και πάλι η Α.Ε. Μ.Αετού/Ολυμπιάδας ισορόπησε το παιχνίδι.
 Μπορεί ο πλύπειρος Μελαμπιανάκης να κουράσθηκε, να χτύπησε σοβαρά ο Μαυρουδής - από τους καλύτερους μέχρι τότε της Α.Ε.Μετού, ωστόσο η είσοδος του  Πέρρου, αλλά και του νεαρού Τζουλιάνου, έδωσε φρεσκάδα στους γηπεδούχους που άντεξαν παρότι οι περισσότεροι έπαιξαν πάνω 220 λεπτά  αγώνα μέσα σε τρείς μέρες.
 Στο 51΄ ο Αργυρίου έπιασε ένα δυνατό σουτ που έδιωξε σε κόρνερ ο εξαιρετικός Γεωργόπουλος, ενώ άλλη μιά καλή στιγμή  για τον Εθνικό είχαμε με τον Μάναλη στο 63΄.
  Κάπως έτσι πήγε το παιχνίδι στην παράταση, με τον Ερρίκο στο 116 ΄να χάνει την ευκαιρία του αγώνα, όταν στην αντεπίθεση βρέθηκε μόνος με τον Τσάκαλο για να πλασάρει άουτ , χάνοντας σίγουρο γκολ. ενώ στο 118΄  ο διαιτητής  Ιωαννίδης ακύρωσε  γκολ του Γ. Βιδάλη  που σημείωσε με κεφαλιά ως επιθετικό φάουλ 
 Στο 120΄  είχαμε την φάση του αγώνα με τον Αργυρίου να πιάνει ωραία κεφαλιά, κι ο Γεωργόπουλος κυριολεκτικά να  στρίβει το σώμα του και να αποκρούει την μπάλα  πάνω στην γραμμή της εστίας του πραγματιξκά καταπλτική απόκρουση.
 Έτσι φθάσαμε στην διαδικασία των πέναλτι όπου, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πήραν την πρόκριση.
 Η διαδικασία των πέναλτι ήταν: 
 1. Καλτσάς 1-0,  - .Σούφλας απέκρουσε ο Γεωργόπουλος
2. Γ. Βιδάλης απέκρουσε ο Τσάκαλος - Αργυρίου απέκρουσε ο Γεωργόπουλος
3. Νταλάκος απέκρουσε ο Τσάκαλος - Ντάλας   1-1
 4. Ερρίκος  2-1 - Μάναλης   2-2
 5. Πέρρος   3-2  - Μακρής  3-3
 6.Τρουμπούνας 4-3 - Ηλιόπουλος   4-4
 7. Τζουλιάνο  5-4   -  Λεωνιδόπουλος άουτ
 Μιά πρόκριση που  πανηγυρίσθηκε έντονα  από παίχτες και παράγοντες των γηπεεδούχων.
 Δεν θα μπορούσε να έχουν υστερήσαντες οι του Μ. Αετού/Ολυμπιάδας, ,όμως στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων παιρνάει η αμυντική διάταξη των  δύο Βιδάληδων μαζί με τους Φέκο, Σαμλίδη, φυσικά ο γκολκήπερ Γεωργόπουλος.
 Εξαιρετικός ο Νταλάκος στον  άξονα της μεσαίας γραμμής   και πολύ καλοί οι Μαυρουδής,(όσο έπαιξε)μαζί με τους Πέρο, Τζουλιάνο.
 Από τον Εθνικό προσπάθησαν οι Στασινός, ο Αργυρίου, σταθερός Τσάκαλος, κι ο Ντάλας
 Σχετικά καλή η διαιτησία του Κοσμά Ιωαννίδη( Κοντιζάς- Σινιοράκης), κάποια μικρολάθη τους δεν επεηρέασαν την ροή του αγώνα.
 Α.Ε. Μ.ΑΕΤΟΥ/ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ: Γεωργόπουλος, Φέκος,,  Σαμλίδης,  Βιιδάλης Γ., Βιδάλης Γ., Νταλάκος, Μελαμπιανάκης( 70΄ Τρουμπούνας), Μεγαλοοικονόμου( 64΄ Τζουλιάνο), Μαυρουδής (55΄ λ.τρ. Πέρρος) Καλτσάς, Ερρίκος
 ΕΘΝΙΚΟΣ : Τσάκαλος, Στασινός, Γερόλυμος, Μπενά, Μακρής, Ντάλας, Ηλιόπουλος, Επιτροπάκης(46΄ Μάναλης), Θεοδοσίου( 65΄ Σούφλας), Λεωνιδόπουλος Γκορόγιας( 46 ΄Αργυρίου),

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου