Παράταση μεταγραφών έως την Δευτέρα

Όπως γνωστοποίησε η Ε.Π.Ο. η λήξη της μεταγραφικής περιόδου, μετατίθεται ως και την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015- αυτό πρακτικά σημαίνει ότι τα σωματεία μπορούν να καταθέτουν  τις αιτήσεις μεταβολών για μεταγραφές και επανεγγραφές μέχρι και την συγκεκριμένη ημερομηνία.

√Κλήσεις σε απολογία
 Από την Πειθαρχική Επιτροπή καλούνται σε γραπτή απολογία ο εκπρόσωπος  ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΝΗΣ Ι., ( Πανιώνιος Κερατσινίου- αγώνας της 25/10/2015 Πανιώνιος Κερατσινίου – Παννεαπολικός, ο κ. ΠΡΕΚΑΣ Κ.,  πρόεδρος του Ερμή Κορυδαλλού – αγώνας της 25.10.2015 ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ – Α.Ο.ΧΑΛΚΗΔΩΝ, ο προπονητής ΚΑΛΤΣΑΣ ΧΡ. των Φιλάθλων – αγώνας της 25.10.2015 Α.Ο.ΖΕΑΣ – ΦΙΛΑΘΛΟΙ, το σωματείο ΔΟΞΑ ΠΕΙΡΑΙΑ και το μέλος του Δ.Σ. κ. ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ Τ. (αγώνες Δόξα Πειραιά – Ερμής Κορυδαλλού & Αστέρας Νικαίας – Δόξα Πειραιά)
*Τα σχετικά υπομνήματα θα πρέπει να υποβληθούν έως και τρείς ημέρες από την  ημερομηνία ενημέρωσης των σωματείων και των εκπροσώπων τους.
 √Την Δευτέρα η κλήρωση του Κυπέλλου (  3η φάση)
 Η Επιτροπή Πρωταθλήματος & Κυπέλλου ενημερώνει ότι η κλήρωση των αγώνων της 3ης φάσης του Κυπέλλου  Πειραιά θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 18.30 στα γραφεία της Ένωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου