Έκανε "σεφτέ" στην Νεάπολη ο Ιωνικός 1-0 το Ηράκλειο

Πρώτη νίκη στην Νεάπολη για τον Ιωνικό, οποίος σήμερα κέρδισε την αξιόμαχη Α.Ε. Ηρακλείου με 1-0, σ΄ένα παιχνίδι πλούσιο σε φάσεις με πάθος ένταση.
 Ο Ιωνικός ξεκίνησε   δυνατά το παιχνίδι  και με το καλημέρα άνοιξε το σκορ με τον Ρόβα που
ίσα- ίσα βρηκε την μπάλα στην καλοζυγισμένη σέντρα του Ντούλια τόσο όσο χρειαζόταν για να ταν στείλει στα δίχτυα.

 Στο 22΄  δυνατό μακρινό σούτ του Κατσικιά απέκρουσε ο γκολκήπερ Ιωσήπου, ενώ στο 30΄ ο Ντούλιας με μιά εκπλητική προσποίηση απέφυγε τους αμυντικούς του Ηρακλείου όμως μόνος με τον Ιωσήπου δεν μπόρεσε να τον νικήσει.
 Οι φιλοξενούμενοι στην μοναδική τους καλή στιγμή στοι 34΄ είχαν ευκαιρία με σούτ του Ρούπι που δεν ανησύχησε τον Παλιγγίνη, κι αμέσως μετά  κεφαλιά εξ΄ επαφής του Καραχάλιου έδιωξε σε κόρνερ ο Ιωσήπου.
 Στο 56΄ κεφαλιά του Καραχάλιου απέκρουσε δύσκολα και πάλι ο Ιωσήπου, ανάποδο ψαλίδι του Ζαφειριάδη στο 58΄ απέκρουσε ο Ιωσήπου και λίγο αργότερα καταπληκτικό π βολέ του Αλεξίου για λογαριασμό του Ηρακλείου έφυγε μόλις λαουτ.
 Για να φθάσουμε στο 77΄ όταν ο Κατσικιάς ανέκοψε τον Μιχελή  εκτός περιοχής με φάουλ με τον διαιτητή Πόγκα να του δείχνει την δεύτερη κίτρινη κάρτα, και τον αμυντικό του Ιωνικού να παίρνει την άγουσα πρός τα αποδυτήρια, με αργό όμως τρόπο.
 Ο Αλεξίου εκτέλεσε το φάουλ o Ντούνης με προβολή να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, όμως με το ρέφερι α μην καταλογίζει το γκολ, θεωρώντας ότι κακώς εκτελέσθηκε το φάουλ από την στιγμή που ο Κατσικιάς δεν είχε  αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο.
 Διακόπηκε το ματς για ένα 3λεπτο ωστόσο συνεχίσθηκε κανονικά,με το Ηράκλειο να παίζει τους Νικαιώτες στο μισό γήπεδο,  να δημιουργούν φάσεις για την ισοφάριση χωρίς όμως αποτέλεσμα με κυριότερη φάση του Καλιαμπάκα  στο 86΄που έφυγε μόλις άουτ.
 Παραλίγο να χάσει τον έλεγχο του αγώνα ο Ευβοιώτης διαιτητής Πόγκας
 ΙΩΝΙΚΟΣ : Παλιγγίνης, Κατσικιάς,  Μιχελής,  Μιχαλακάκος( 50΄ Κατσαβριάς), Κυριακίδης, Κρητικός, Καραχάλιος Αλ.( 79΄ Προβατίδης), Ζαφειρίδης, Ρόβας, Ντούλιας( 85΄  Γεωργακόπουλος), Παντελίθδης
 Α.Ε. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ: Ιωσήπου, Ρέντζης, Βασίλογλου, Ντούνης, Σπανός,Ρούπι( 61΄ Παναγιωτόπουλος),Αλεξίου, Δημητρίου(81΄ Τζανέτος) Καλιαμπάκας, Ευθυμιάδης Μιχελής( 85΄ Λουσαράκης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου