"Παιχνιδάρα" και 1-1 στις Σιταποθήκες

Παιχνιδάρα έγινε στις Σιταποθήκες στο ντέρμπι του 1ου ομίλου της Α΄ Κατηγορίας ανάμεσα στην Α.Ε.Μ.Αετού/Ολυμπιάδας και τον πρωτοπόρο Αετό Κορυδαλλού.
 Ένα παιχνίδι συναρπαστικό ,πραγματικό ντέρμπι σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο που παρακολούθησαν  περίπου 600 φίλαθλοι των δύο ομάδων.
 Ο Αετός Κορυδαλλού, που μέχρι σήμερα μετρούσε το
απόλυτων των βαθμών 9Χ3 =27 είχε την πρώτη απώλεια των βαθμών στο σημερινό 1-1 των δύο ομάδων.
Οι Κορυδαλιώτες» άνοιξαν το σκορ στο 23΄ με κοντινό σούτ  του  Καφαλίδη,  αφού προηγήθηκε εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά του Σιδηρόπουλου κι αδράνεια στην άμυνα των Αμφιαλιωτών.
 Λίγο πιό πρίν ο Δρυμούσης έπιασε βολίδα στο ύψος της μεγάλης περιοχής για να απογειωθεί κυριολεκτικά ο γκολκήπερ Γεωργόπουλος, και να βρεί την μπάλα, που χτύπησε στην δοκό για να καταλήξει κόρνερ.
 Ο σπουδαίος  σήμερα Γεωργόπουλος είχε καταφέρει να σταματήσει και σούτ του Μπαμπουλάκη. 
 Στο 33΄ ο Αετός κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Σαμλίδη,την εκτέλεση ανέλαβε ο γκολκήπερ του Αετού Θωμόπουλος, αλλά ο εκπληκτικός  Γεωργόπουλος το απέκρουσε κρατώντας ζωντανή την ομάδα του.
 Οι γηπεδούχοι στο 37΄  απείλησαν  όταν ο Τζουλιάνο  μετά από ξαφνική αντεπίθεση έγινε αποδέκτης της μπάλας σε καλή θέση, όμως το σούτ που επιχείρησε ήταν κακό.
.Στην επανάληψη είχαμε αλλαγή διαιτητή, καθώς ο ρέφερι Κώστας Καρυοφύλης ένοιωσε αδιαθεσία, έκανε εμμετούς, κι έτσι αντικαταστάθηκε από τον τέταρτο  διαιτητή κ. Σαβατιανό.
 Το παιχνίδι έγινε σκληρό με δυνατές μονομαχίες, η  Α.Ε. Μ. Αετού/ Ολυμπιάδας με τις αλλαγές του Δ. Βουτσινά, ανέβηκε  ισσορόπησε το παιχνίδι, απείλησε με τον Τζουλιάνο στο 68΄ για να καταφέρει να ισοφαρίσει με τον Μαυρουδή στο 70΄ μετά από ενέργεια του Φέκου,. 
 ΑΕ Μ. ΑΕΤΟΥ/ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ: Γεωργόπουλος, Φέκος, Σαμλίδης, Βιδάλης Γ., Βιδάλης Ε., Γκουβέρος, Μελαμπιανάκης(33΄λ.τρ. Πέρρος), Κούσσης(46΄Ερρίκος), Μαυρουδής, Καλτσάς(69΄Μεγαλοοικονόμου),Τζουλιάνο.
ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ: Θωμόπουλος, Κουντουράς, Ξενιτόπουλος, Καφαλίδης, Τζανετής(73΄Σύρμας), Σιδηρόπουλος, Λέσι, Καλλέργης, Μπαμπουλάκης, Μούτσα(78΄ Τουλουβασίλης), Δρυμούσης(81΄Μπερίσα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου