Ο Ιάλυσος 2-0 τον Ατρόμητο Πειραιά

Ο  Ιάλυσος επικράτησε  στο «Οικονομίδειο» του Ατρόμητου Πειραιά με σκορ 2-0 στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος στον 4ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής.
 Η ομάδα του Πειραιά πάλεψε, ωστόσο ο Ιάλυσος ήταν αποτελεσματικός
Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο στο πρώτο 10ο λεπτό με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να επιβάλουν το ρυθμό τους. Στην συνέχεια οι ποδοσφαιριστές του ΓΑΣ Ιάλυσου ανέβασαν την απόδοσή τους και πήραν το έλεγχο της μεσαίας γραμμής και την κατοχή της μπάλας, προσπαθώντας να
δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη εστία.
Σε μία από τις ευκαιρίες που δημιούργησαν κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, με «δημιουργούς» τους Κοιλιάρα και  Μαθιό και σκόρερ τον Σπάρταλη στο 27ο λεπτό.
Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Ατρόμητου Πειραιά ήταν αυτή που «μπήκε» καλύτερη στο παιχνίδι, παίρνοντας τον έλεγχο της μεσαίας γραμμής.
Οι Πειραιώτες  πίεσαν για να φτάσουν στο σκορ την ισοφάρισης, χωρίς όμως να τα καταφέρουν, ενώ στο 62΄ έμειναν με 10 ποδοσφαιριστές, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινο κάρτα ο Μαρινάκης.
Η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε στο 69΄ όταν ο Παντελής Αθανασίου αντίκρισε και αυτός την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε από τον διαιτητή της αναμέτρησης Δημητρόπουλο.
Μετά τις αποβολές το παιχνίδι «άνοιξε» με τις δύο ομάδες να δημιουργούν ευκαιρίες, όμως ο  Ιάλυσος ήταν αυτός που εκμεταλλεύτηκε μία από αυτές, καθώς στο  
79΄μετά  απ΄γρήγορη εκτέλεση φάουλ του Ρεκλείτη προς τον Σπάρταλη, ο τελευταίος πάσαρε κάθετα στον Κοιλιάρα που από θέση τετ α τετ πλάσαρε  κάνοντας το 2-0.
ΙΑΛΥΣΟΣ: Λουτριώτης, Παφιάκης, Σταυλάς, Αθανασίου, Κοκκίνης, Λιόσης, Καρπαθάκης (35ο Χειμωνέττος Κ.), Ρεκλείτης, Κοιλιάρας, Μαθιός (57ο Σαχίνης), Σπάρταλης (82ο Βολονάκης)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Παπαδόπουλος, Σιγάλας (36ο λ.τρ. Κολιός), Μαρινάκης, Αριανούτσος, Δανάσης, Στρατής, Μητρόπουλος, Σιδηρόπουλος, Γεωργιάδης, Ράπτης (69ο Θανόπουλος), Μάμαλος (55ο Γεωργίου).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου