Ιωνικός:Ανακοίνωση με πολλούς.. αποδέκτες

Ανακοίνωση με πολλούς αποδέκτες εξέδωσε η διοικούσα Επιτροπή του Ιωνικού, μετά το παιχνίδι στην Κηφισιά, την σφαγιαστική διαιτησία που είχαν οι Νικαιώτες, αλλά και τον τρόπο που παρουσιάθσηκε η εικόνα του εν λόγω αγώνα από μερίδα του τύπου, αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:
"Κάποια στιγμή, οι καταστάσεις οδηγούνται σ' εκείνο το οριακό σημείο που
οφείλουν να ξεκαθαριστούν τα δεδομένα, διότι σκόπιμα κάποιοι επιδιώκουν να επαναπροσδιορίσουν όρους αυτονόητους μετατρέποντάς τα σε ζητούμενα.
Πέρασαν 48ωρές και η Νίκαια εξακολουθεί να θυμίζει καζάνι που βράζει, με αφορμή αφενός τα όσα συνέβησαν στον αγώνα με την Κηφισιά την Κυριακή , αφετέρου στην δημοσιογραφική αντιμετώπιση στα "φύλλα" της Δευτέρας και στις ιστοσελίδες.
Με αφορμή τα "έγκυρα" και "αμερόληπτα" ρεπορτάζ δημοσιογράφων που δεν βρίσκονται -συνήθως- καν στο γήπεδο, δηλώνουμε ρητά και απερίφραστα ότι ο καθένας πλέον στα μάτια μας θα έχει την ευθύνη στο ακέραιο για ότι γράφει. Δικαιολογίες και τεχνάσματα "αναδημοσιεύσεων" και "πηγών" παύουν να λειτουργούν ως ελαφρυντικά και για το λόγο αυτό, προτρέπουμε όσους δεν παρίστανται στους αγώνες του Ιωνικού, να μην δημοσιεύουν καν ρεπορτάζ του αγώνα. 

Κάθε ένας που αποσιωπεί μια εγκληματική διαιτησία είναι συνένοχος για την αλλοίωση που προκαλείται στο πρωτάθλημα, και δεν μπορεί να κάνει λόγο για το επίπεδο των πρωταθλημάτων όταν έχει συντελέσει σε ένα βαθμό στην κατρακύλα. Γιατί είναι ξεκάθαρο πως την Κυριακή δεν υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος απλά, υπήρξε αλλοίωση πρωταθλήματος, καθώς με νίκη του Ιωνικού η Κηφισιά θα έμενε στο -6 και ο ΟΦΗ στο -7, ομάδες που θεωρούμε βασικούς διεκδικητές της ανόδου. 
Επίσης, συνυπογράφουμε πως οι φίλαθλοι της Κηφισιάς είναι φιλήσυχοι, αλλά όπως αποδείχθηκε όχι όλοι. Αντίστοιχα, λοιπόν, και οι φίλαθλοι του Ιωνικού. Δεν γίνεται σε τρία εκτός έδρας παιχνίδια με Βάρη, Τράχωνες και Εθνικό, να γίνεται ιδιαίτερη μνεία από τους γηπεδούχους για την άψογη παρουσία των φίλων της ομάδας μας, και ξαφνικά κι ως δια μαγείας να μετατρέπονται οι καταστάσεις. 
Εν κατακλείδι ζητούμε από τους δημοσιογράφους και την Διοίκηση την Κηφισιάς να δημοσιεύσουν τις αμφισβητούμενες φάσεις και τις φάσεις του αγώνα, καθώς μέχρι στιγμής το βίντεο που κυκλοφορεί έχει περάσει από μονταζιέρα και ενδείκνυται για... "σεμινάριο" δημοσιογραφίας. Ζητούμε να δοθούν στην δημοσιότητα όλες οι φάσεις, αν όχι όλος ο αγώνας, κι ας αποτελέσει ο φακός αδιάψευστο μάρτυρα. "
 "Ντόπες" από την διοίκηση
Αναμφίβολα, όλοι κρινόμαστε από τα αποτελέσματα. Ωστόσο η εξαιρετική και ψυχωμένη εμφάνιση των παικτών στο παιχνίδι της Κυριακής δεν μπορεί να μην επιβραβευθεί, και για το λόγο αυτό η Διοικούσα Επιτροπή και συγκεκριμένα ο Πρόεδρος, Στέλιος Παλαιοχωρίτης βρέθηκε χθες στ' αποδυτήρια μετά την λήξη της προπόνησης και μίλησε στους παίκτες της ομάδας εμψυχώνοντας τους για την δύσκολη συνέχεια.
-Εξάλλου η Διοικούσα Επιτροπή χαιρετίζει την στήριξη στην μεγάλη προσπάθεια ενός ακόμα ανθρώπου. Ο λόγος για τον Θάνο Πάλλη, μέλος της πρώην Διοικούσας Επιτροπής Μπάσκετ όπου βρίσκεται έμπρακτα στο πλευρό και του ποδοσφαιρικού Ιωνικού, σαν γνήσιος Ranger, αποδεικνύοντας πως ο Ιωνικός είναι ένας και αδιαίρετος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου