Σφαγείο στο Γεντί -Κουλέ

Χειρουργείο χωρίς αναισθητικό στο Γεντί Κουλέ,πέρασε ο Ατρόμητος Πειραιά,έτσι ώστε να μπορέσει ο άλλοτε κραταιός ΟΦΗ να κερδίσει με 2-0 
Η κρητική ομάδα στο α΄ μέρος έκανε πολύ μέτρια εμφάνιση, απέναντι στον Ατρόμητο που αμύνθηκε δυναμικά και δεν κινδύνευσε.
Στην επανάληψη ο ΟΦΗ έπαιξε στο μισό γήπεδο τον
Ατρόμητο, τον σφυροκόπησε ανελέητα (κορυφαίος ο γκολκήπερ του Ατρομήτου Αθανασόπουλος), ωστόσο την νίκη την πηρε με δύο πέναλτι που έδωσε ο ρέφερι  Κασελάκης στο 75′ και το 82′ Πόποβιτς.
Το πρώτο σε χέρι του Δανασή στο 75′ (υπο την πίεση του Σαχινίδη) και το δεύτερο στο 82′ σε ανατροπή του Σαχινίδη απο τον Αριανούτσο, ο οποίος μάλιστα αποβλήθηκε στη φάση αυτή με δεύτερη κίτρινη κάρτα  
Η πρώτη καλή στιγμή για τον ΟΦΗ, στο 7΄με προβολή του Περογαμβράκη, που μπλόκαρε ο Αθανασόπουλος
Στο 14΄ σούτ του Περογαμβράκη απο το ύψος της περιοχής, απέκρουσε ο γκολκίπερ του Ατρόμητου, όπως και βολίδα του Φαζού 16΄
H πρώτη φάση του Ατρομήτου στο 23΄ με φάουλ του Στρατή, βγήκε και μπλόκαρε πριν υπάρξει κίνδυνος ο Κασμερίδης.
Στο 33΄ φάουλ του Αριανούτσου λίγο κάτω απο τη μεσαία γραμμή, απέκρουσε ο Κασμερίδης σε κόρνερ.
Στο 37΄ο  Κασμερίδης παρ” ολίγο να αιφνιδιαστεί, αλλά μπλόκαρε τη μπάλα που αναπήδησε μπροστά του, προ του Θανόπουλου..
Σέντρα του Κοιλιάρα απο αριστερά στο 48΄, ο Σαχινίδης δεν μπόρεσε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.
Μεγάλη φάση για τον ΟΦΗ  στο 58΄ όταν από κόρνερ του Κοιλιάρα ο Πόποβιτς έπιασε την κεφαλιά και πάνω στη γραμμή  έδιωξε ο Μαρινάκης.

Νέα μεγάλη φάση για τον ΟΦΗ στο 60΄, σέντρα του Πόποβιτς, και κοντινη προβολή του Κοιλιάρα η μπάλα έφυγε  άουτ!
 Για να φθάσουμε  στο 75΄ο Δανασής μαρκάρει μέσα στην περιοχή τον Σαχινίδη με τον διαιτητή Κασελάκη να  σφυρίζει πέναλτι, δείχνοντας χέρι στον αμυντικό του Ατρομήτου!!!
Θύελλα διαμαρτυριών από πλευράς Ατρομήτου- τίποτα να μην αλλάζει κι ο Περογαμβρακης και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα (1-0).
Στο 82′ ο ΟΦΗ κερδίζει και δεύτερο πέναλτι. Ο Αριανούτσος ανατρέπει μέσα στην περιοχή το Σαχινίδη και ο διαιτητής Κασσελάκης δείχνει την άσπρη βούλα. Το πέναλτι εκτελεί ο Πόποβιτς και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0 για τον ΟΦΗ που καθαρίζει το παιχνίδι.

Ο Χανιώτης διαιτητής  Κασσελάκης  έπαιξε έδρα, όσο χρειαζόταν για να κερδίσει ο ΟΦΗ
ΟΦΗ: Κασμερίδης, Μπολάκης, Δαμιανάκης,Κώτσιος, Φαζός, Πιθαρούλης, Περογαμβράκης, Πατινιώτης (46′ Koιλιάρας), Πόποβιτς (87′ Παπατζίκος), Σαχινίδης, Φαμπίνιο (87′ Βιγιαφάνε).
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Αθανασόπουλος, Κολιος, Σιγάλας,Φυσαράκης, Αριανούτσος, Στρατής (76′ Μητρόπουλος), Γεωργιάδης (70′ Γεωργίου), Σιδηρόπουλος, Θανόπουλος, Μαρινάκης (76′ Μπαλτζάκης), Δανασής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου