Έγραψε ιστορία η "Δοξούλα" αποκλείοντας τον Ατρόμητο Πειραιά

Εγραψε ιστορία πρίν λίγο η "Δοξούλα", η Δόξα Πειραιά, κερδίζοντας με 2-1 τον Ατρόμητο Πειραιά, κι αποκλείοντας από την συνέχεια του κυπέλλου.
 Η Δόξα Πειραιά, έπιασε στον ύπνο τον χαλαρό- νωθρό Ατρόμητο του α΄ μέρους και κατάφερε να προηγηθεί με 2-0.
 Μόλις στο 1΄ ο Ι. Παπαιωάννου εκτέλεσε πλάγιο άουτ ο Μαναριώτης πήρε την κεφαλιά, και ο Γαλακτερός  από κοντά
έκανε το 1-0.

 
Στο 40΄ ο Γκοντόλια με ωραίο συρτό σούτ δεν άφησε περιθώρια αντιδρασης στον Αθανασόπουλο, για να πετύχει το 2-0.
 Στην επανάληψη ο Ατρόμητος πήρε τα ηνία του αγώνα δημιούργησε φάσεις, όμως βρήκε μπροστά τον  εκπληκτικό νεαρό τερματοφύλακα Κωνσταντνίδη.
Στο 48΄ ο Ατρόμητος κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μητρόπουλου από τον Μπρούνο,  αλλά ο Μητροπουλος που το εκτέλεσε δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κωνσταντινίδη..
Το παιχνίδι  παιζόνταν στο μισό γήπεδο, για να μειώσει ο Ατρόμητος στο 63΄ με ωραίο γυριστό σούτ του Γεωργιάδη.
 Η Δόξα έμεινε με 10 παίχτες στο 67΄ όταν ο διαιτητής Χατζηγιάννης απέβαλε τον Ι. Παπαιωάννου που χτύπησε αντίπαλο εκτός φάσης, ενώ στο 70΄ φοβερό σούτ του Στρατή απέκρουσε ο Κωνσταντινίδης, και στην συνέχεια η μπάλα βρήκε την οριζόντια δοκό.
 Τα τελευταία λεπτά η μπάλα ήταν συνεχώς μέσα - η γύρω από την περιοχή της Δόξας που ηρωικά κράτησε το σπουδαίο 2-1.
 Σχετικά καλή η διαιτησία του Χατζηγιάννη, ίσως να έπρεπε να αποβάλλει τον Μπρούνο στην  φάση του πέναλτι.
Από την  Δόξα εκτός του σπουδαίου 20χρονου γκολκήπερ Κωνσταντινίδη,  έξοχοι οι Μαναριώτης, Γκοντόλια, και οι Γαλακτερός, Βεκρής, από τον απογοητευτικό Ατρόμητο διασώθηκαν οι Γεωργιάδης Στρατής, κι ο Μάμαλος
 ΔΟΞΑ Κωνσταντνίδης, Μπρούνο, Γεώργιζας, Ι. Παπαιωάννου, Βεκρής, Γκοντόλια,  Δ. Παπιωάννου, Μαναριώτης, Πικραμένος ( 61΄  Ρέππας, 88΄ Σουκέρας), Γαλακτερός( 80΄ Κάρλες)
 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ :Αθανσόπουλος, Ιωακειμίδης, Μιχαηλίδης( 7΄ λ.τρ Κολιός), Φυσσαράκης( 46΄ Στρατής), Φερεντίνος( 46 ΄Γεωργιάδης)_, Αριανούτσος, Μητρόπουλος, Οξύζογλου, Μπαλτσάκης, Μάμαλος, Δανασής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου