13άρι η Προοδευτική, άτυχος ο Πεκόφ

Στην κατάμεστη Χαραυγή η Προοδευτική πήρε την 13η σερί νίκη της  νίκη κόντρα στην τοπική ομάδα με 1-0, σε ένα σκληρό δυνατό αμφίροπο παιχνίδι που είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι που κατέκλυσαν το γήπεδο.


Πραγματικό ντέρμπι  το παιχνίδι με πάθος, δύναμη,
εντάσεις μικροδιακοπές , κρίθηκε από μιά περίεργη εκτέλεση φάουλ  του Ζαχαράτου στο 44΄.
 Μια εκτέλεση από πλάγια θέση που  αιφνιδίασε τον γκολκήπερ Παγώνη για να καταλήξει η μπάλα στα δίχτυα.
 Στην επανάληψη το ντέρμπι επισκιάσθηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του επιθετικού της Χαραυγής Δημήτρη  Πεκώφ που στο 68΄ τραυματίστηκε για ακόμα μια φορά στον ώμο και μεταφέρθηκε ευσπεσμένα  στο «Γενικό Κρατικό Νικαίας», ΄που και  αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.
 Πέτυχε στο έργο του ο ρέφερι  Μιχελής (Χαλβατζάκος,Θεολογίτης) σε ομολογουμένως πολύ δύσκολο παιχνίδι που πάντως τουλάχιστον στην εξέδρα το κλίμα ήταν καλό, κι ενώ υπήρχαν δρακόντεια μέτρα από πλευράς αστυνομίας..
 ΧΑΡΑΥΓΗ: Παγώνης, Γεροπαναγιώτης, Γαβαλάς, Χατζηπαπάς, Τούρλος, Κυριακίδης, Δούβλης, Τάνκα, Μιχαήλ(61΄Βασίου), Μακαρονάς(74΄Ζιούπα), Πέκωφ(68΄λ.τρ. Καραγιάννης).
 ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μένιος, Κουσουρής, Μύρκος, Ζίζηλας, Παπανικόλας, Ανδράλας, Ζελέκου, Μπέλερης, Ποτουρίδης(84΄Φασιλής), Τουρνάς(90΄Μπιτσάνης), Ζαχαράτος(67΄Γιακούμπι). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου