Άνω - κάτω τα Κύπελλα, μετά την απίστευτη εντολή της ΕΠΟ

Εντελώς ξαφνικά και χωρίς να ληφθούν υπόψιν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων στις κατά τόπους ΕΠΣ, η Επιτροπή Κυπέλλου της Ε.Π.Ο.,  σήμερα κοινοποίησε την προκήρυξη του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος, ανακοινώνοντας μάλιστα ότι οι αγώνες ξεκινούν στις 9 Μαρτίου 2016!!!

 Θέτοντας ουσιαστικά εκτός προγραμματισμού τις περισσότερες μεγάλες ενώσεις, αφού ούτε λίγο ούτε πολύ η ΕΠΟ ζητάει να πραγματοποιήσουν τους  τελικούς πρίν τις 18 Φεβρουαρίου παρακαλώ!!
 Μιλάμε δηλαδή για  απίστευτες αποφάσεις που  θα κάνουν άνω- κάτω αρκετές ομάδες που  διεκδικούν τα κύπελλα, που κάνουν πρωταθλητισμό.
 Το άκουσμα αυτής της ενημέρωσης ήδη έχει δημιουργήσει έντονη ανησυχία και στην ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ που καλείται μέσα σε περίπου 40 ημέρες να πραγματοποιήσει τους διπλούς αγώνες της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου, τους διπλούς αγώνες της ημιτελικής φάσης στην συνέχεια, κι ακολούθως τον τελικό.
 Το πως,και  που και πότε πλέον είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό...
 Βεβαίως να θυμίσουμε ότι απ΄φέτος η συμμετοχή στ Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος είναι υποχρεωτική για όλες τις κυπέλλούχες ομάδες των ενώσεων, όμως ειδικά για την κυπελλούχο του Πειραιά, της Αθήνας ουσιαστικά είναι αποτελεί ένα δυσβάσταχτο χαράτσι, αφού θα υποχρεωθούν στην 1η φάση  των αγώνων να αντιμετωπίσουν νησιώτικες ομάδες( ο όμιλος περιλαμβάνει Αθήνα - Πειραιά, - Κυκλάδες, Σάμο, Χίο, Δωδ/σα,Λέσβο)
 Ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τα έξοδα για την  πραγματοποίηση ενός τέτοιου αγώνα( διαιτησία παρατηρητών κλπ. θα αγγίζουν το χιλιάρικο..
 Το μόνο που ακούγεται, κάπως.. είναι η ανακοίνωση ότι η ομάδα πυ θα κατακτήσει το Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος θα κερδίζει άνοδο στην Γ΄ Εθνική!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου