Επεισοδιακό 1-1 Ερμής - Καραβάς

Επεισοδιακό παιχνίδι στον Κορυδαλλό ανάμεσα στον τοπικό Ερμή και τον Καραβά με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1, ωστόσο στο φινάλε του αγώνα, είχαμε σύρραξη και συμπλοκή μεταξύ των φιλάθλων των δύο  ομάδων.
 Ο Ερμής  είχε τον έλεγχο του αγώνα στην μεγαλύτερη διάρκεια του και ευκαιρίες που
όμως δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει με κυριώτερη αυτή του Τζανιδάκη το σούτ του οποίου έφυγε άουτ, ενώ οι του Καραβά  απείλησαν με  2-3 μακρινά σούτ.
 Ο Καραβάς κόντρα στην ροή του αγώνα άνοιξε το σκορ στο 54΄ με πέναλτι του Δημήτρη Γεωργίου, που μάλιστα αμφισβήτησαν οι του Ερμή, ενώ φωνάζουν για την φάση του α΄ μέρους όταν ακυρώθηκε γκολ που σημείωσε ο Διάκος ως οφ- σάιντ, μετά απόκρουση του γκολκήπερ Δόνα σε φάουλ του Ατματζίδη
 Για ένα 15λεπτο ο Καραβάς έδειχνε να ελέγχει το παιχνίδι, όμως ο Ερμής στην συνέχεια πείσε για την  ισοφάριση , χάνοντας ασύλληπτη ευκαιρία με τον Τσατσαρωνάκη.
Στην εκπνοή της αναμέτρησης ο Νταλάκος  έβγαλε στον κενό χώρο τον Κωττάκη, με τον τελευταίο να βρίσκει τον Μιχάλη Ατματζίδη που με υποδειγματικό πλασέ νίκησε τον  Δόνα για το 1-1. Πιό πρίν ο Τσατσαρωνάκης έχασε την ευκαιρία του  αγώνα, πιάνοντας ανενόχλητος κεφαλιά
 Με λάθη  η διαιτησία  του  Φιλακούρη (Ζερβάκης - Φαγκρίδας) από τον οποίο έχει παράπονα ο Ερμής
 ΕΡΜΗΣ: Μπαλλής, Τζανιδάκης, Αγγέλου, Φραγκουλάκης, Τσολάκος (62' Τσατσαρωνάκης), Λαζάκης, Ατματσίδης, Νταλάκος, Σάμιος (70' Κοττάκης), Διάκος, Κόντος.
 ΚΑΡΑΒΑΣ: Δόνας, Καραγιάννης (46' Ράμα), Μυτιληναίος, Ψυλλάκης, Αναγνωστόπουλος, Μαλίκας, Σταφσουλάι (75' Κασάρα), Μπιλίμπασι, Κοτζαπαναγιώτης, Γεωργίου, Μαυρέλης (65' Σκρόνιας). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου