Ο Εθνικός 2-1 στην Επισκοπή

 Συναρπαστικό παιχνίδι στην Επισκοπή με τον Εθνικό στην εκπνοή να παίρνει μεγάλη νίκη με 2-1. Μετά από ένα πρώτο μέρος, 'όπου ο Εθνικός είχε τον έλεγχο του αγώνα,. μάλιστα  στην εκπνοή ο Μάναλης έχασε μοναδική ευκαιρία για το 0-1, στην επανάληψη οι Πειραιώτες ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ στο 47΄ με κεφαλιά του Σούφλα.

 Κι αφού λίγο αργότερα ο Αργυρίου έχασε μοναδική ευκαιρία για το 0-2,στο 75, ο νόμος του ποδοσφαίρου «μίλησε». Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με το Νίκου , γκολ που έδωσε φτερά  στην Επισκοπή, η οποία άρχισε  να γίνεται ιδιαίτερα επικίνδυνη και αν ο Βουτσινάς, που αγωνίστηκε  με γαστρεντερίτιδα, δεν έλεγε «όχι» στις επιθετικές ορέξεις των γηπεδούχων σε σουτ του Βελονάκη στο 80  και ένα σουτ του Ντηνιωτάκη να φεύγει άουτ τότε τα πράγματα ίσως να μην πήγαιναν ξκατ ευχήν.
Τελικά, στο 90+ απο συνεργασία Μαντζώρου -Τερζή , ο τελευταίος έκανε δύσκολη κίνηση «πίβοτ» και έστειλε  τη μπάλα στη γωνία για το 1-2…
ΕΠΙΣΚΟΠΗ: Γκουτζέλας, Παπαδήμας, Γεωργιάδης, Νίκου, Λένγκα, Χαλκιαδάκης (82’ Λαδιανός), Φοβάκης (48’ Πάτας), Μπάτσι, Βελονάκης, Νινιωτάκης, Γούλας.
ΕΘΝΙΚΟΣ: Βουτσινάς, Στασινός, Παυλάκης (46’ Σούφλας), Μαντζώρος, Τερζής, Μαρτίνος, Λενιδόπουλος, Στρατάκης, Μάναλης (61’ Κατίδης), Αργυρίου, Σουλελές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου