Το Κερατσίνι 3-0 τον Περαμαικό

 Για μιά και ώρα και κάτι ο Περαμαικός ζόρισε το Κερατσίνι, που ωστόσο δικαιούτο απόλυτα την νίκη  και την πήρε με το εμφατικό 3-0.
 Το Κερατσίνι στο α΄ μέρος είχε μιά φλύαρη υπεροχή. με τον Περαμαικό να κρατά μακριά, εύκολα τους κινδύνους από την εστία του..

 Στο 55΄ ωραίο σούτ του Ψυχογιού απέκρουσε ο Μειμάρογλου και στην συνέχεια βρήκε την ρίζα της δοκού του Περαμαικού, για να φθάσουμε στο  64΄ όταν ο προωθημένος Γ. Μαριόλης μετά από εκτέλεση φάουλ του Σιδέρη με ωραίο σούτ άνοιξε το σκορ.
 Στο 78΄ φανταστική ενέργεια του Ψυχογιού από τα αριστερά- πέρασε σαν σταματημένους όποιους βρήκε μπροστά του- κι έδωσε έτοιμο γκολ στον Ν. Ψυχογιό, ενώ πάλι ο Ν. Μαριόλης στο 90΄ διαμόρφωσε το τελικό 3-0 
Αρκετά καλός ο διαιτητής Αλ.Τσαμούρης (Ζησιμόπουλος, Γιαννίκος).* Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ποδοσφαιριστές του Περαμαικού αγωνίσθηκαν με μαύρα περιβραχιόνια στην μνήμη της απροσδόκητης απώλειας  της μητέρας του συμπαίχτη τους Γιώργου Σταγάκη που έχασε την μητέρα του, πρίν τον αγώνα τηρήθηκε κι ενός λεπού σιγή. 
 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Τρέντσιος, Αγγελάκης, Σκορδίλης, Μαριόλης Γ., Βαττής (65΄Μαριόλης Ν.), Σιδέρης, Μάλλης (82΄Σφυρογιαννάκης), Γκιάτης, Μπάτης, Ψυχογιός, Κουρκούτης(75΄Λάλας).
 ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ: Μεϊμάρογλου, Κουτσούμπας (75΄Φάνης), Κανταράς, Διαμαντόπουλος, Θεολόγου, Ταμπουράκης(84΄Θεοδοσίου), Κατσιγιάννης, Μπάκας, Αγουρσαλίδης, Μαυράκης(88΄Σακελλάριος), Παπακαλοδούκας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου