Το Διαιτητικό δικαίωσε τον ΟΦΗ!!

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ δικαίωσε τον ΟΦΗ στην έφεση που είχε καταθέσει κατά της ποινής αφαίρεσης 6 βαθμών που του επεβλήθη  λόγω της απόσυρσης της ομάδας την περασμένη σεζόν από την Super League.
Συγκεκριμένα, η ποινή είχε επιβληθεί στους  Κρητικούς με νέα διάταξη που αναγράφηκε στον ΚΑΠ που έχει εφαρμογή από τον Ιούνιο του 2015 και όχι με αυτή που ίσχυε όταν εκδικάστηκε
πέρσι η υπόθεση, στις 23 Απριλίου. Έτσι λοιπόν, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, έκρινε πως έπρεπε να τιμωρηθεί ο ΟΦΗ βάσει της νομοθεσίας που ίσχυε τότε και έκανε ομόφωνα αποδεκτή την έφεση των Κρητικών, που πλέον φτάνουν τους 27 βαθμούς και μειώνουν στους 8 από τον πρωτοπόρο Φωστήρα.
 Βεβαίως το Διαιτητικό Δικαστήριο έκανε σκουπίδι τις  γνωματεύσεις των νομικών της ΕΠΟ, αφού αν  διαβάσει κανείς τον συγκεκριμένο ΚΑΠ αναφέρεται ρητά ότι τα όσα αναφέρονται μέσα έχουν εφαρμογή από τον Ιούνιο του 2015!!
 Κάτι που τελικά δεν ισχύει φυσικά!!
 Όμως αλήθεια: τι τελικά ισχύει;
 Και προσέχτε είναι η δεύτερη απόφαση που βγαίνει τις τελευταίες ημέρες από τα αρμόδια όργανα της Ομοσπονδίας που καθιστούν τον ΚΑΠ, ουσιαστικά ανίσχυρο!!
 Μιλάμε δηλαδή για απίστευτα πράγματα που φυσικό είναι να αναρωτιέται κανείς τελικά ποιό είναι το σωστό ποιό είναι το δίκαιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου