Χατζηαλέξης΅Θα βρεί τον δρόμο του ο Ιωνικός"

Τις πρώτες του δηλώσεις παραχώρησε στο ionikosfc.gr ο νέος προπονητής του Ιωνικού, Μαργαρίτης Χατζηαλέξης . Ο έμπειρος τεχνικός με θητεία σε Ατρόμητο Πειραιά, Εθνικό, Προοδευτική, Άρη Αμφιάλης και Μοσχάτο, γνωρίζει καλά την κατηγορία και έχει ήδη "πιάσει" δουλειά μαζί με τους συνεργάτες του.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: " Χαίρομαι που βρίσκομαι στον Ιωνικό. Είχαμε μιλήσει και το καλοκαίρι με την Διοικούσα Επιτροπή, ωστόσο τότε δεν είχαν ευδοκιμήσει οι συζητήσεις. Αυτή την φορά όμως τα βρήκαμε σε όλα και η πρόταση του κ. Παλαιοχωρίτη είναι ιδιαίτερα τιμητική για εμένα καθώς ο Ιωνικός είναι ένα ιστορικό σωματείο και σε αυτή την δύσκολη περίοδο που διανύει θα βοηθήσουμε όλοι να βρει τον δρόμο του."
Αναφορικά με την κατάσταση στην ομάδα, " Η ομάδα βρίσκεται σε καλό επίπεδο όμως χρειάζεται αρκετή δουλειά σε κάποια σημεία κι εκεί θα εστιάσουμε. Ο Ιωνικός θα ενισχυθεί με μεταγραφές ουσίας και παίκτες που θα έρθουν για να προσφέρουν στην προσπάθεια που γίνεται. Ξεκινάμε σκληρή δουλειά για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο Πειραιά σε μια δύσκολη έδρα με μια ομάδα που κυνηγάει κι αυτή την σωτηρία.
Καλούμε τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό της ομάδας, καθώς είναι γνωστό πως αποτελεί την μεγάλη δύναμη του Ιωνικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου