Στην αντεπίθεση ο Περαμαικός

Διαψεύδει την Νίκαια
Στην αντεπίθεση πέρασε η διοίκηση του Περαμαικού αναφορικά με τα όσα υποστήριξε η Νίκαια για το μεταξύ τους παιχνίδι, μάλιστα το  Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Π.Ο. Περαμαϊκός εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
  "Με έκπληξη διαβάσαμε μια μόλις ώρα μετά το παιχνίδι της ομάδας μας με κάποια Α.Ε. Νίκαια, ανακοίνωση διαμαρτυρίας της συγκεκριμένης ομάδας για τη διαιτησία... Είναι πραγματικά απορίας άξιο να ισχυρίζεται η
ομάδα αυτή οτι αδικήθηκε. Προφανώς ξέχασαν το πεντακάθαρο ακυρωθέν γκολ του Κατσίγιαννη και το οτι καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού κλαίγονταν στον διαιτητή και αναφέρονται σε δήθεν "σκληρό παιχνίδι" των παικτών μας, προσπαθώντας να δημιουργήσουν ψευδείς εντυπώσεις στον φίλαθλο κόσμο για την φτωχή σε σκορ μεν, πεντακάθαρη δε νίκη του Περαμαϊκού. Κι επειδή κύριοι της Νίκαιας, λέτε οτι κάναμε καθυστερήσεις για να σας κερδίσουμε, σας ευχόμαστε ολόψυχα να παραμέινετε στην κατηγορία (πράγμα δύσκολο βέβαια) και του χρόνου να ξαναβρεθούμε αντίπαλοι για να ζήσουμε τις όμορφες περσινές ημέρες (βλέπε 6-1) γιατί αυτή ειναι η πραγματική διαφορά μας, όσο κι αν δεν σας αρέσει. Μην ξεχνάτε οτι σας κερδίσαμε και χωρίς προπονητή! Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας και για να μην κρύβονται οι αγωνιστικές αδυναμίες πίσω από δήθεν "αδικίες"..
* Σύσσωμο το Δ/Σ οι αθλητές και οι φίλαθλοι του Περαμαϊκού εκφράζουν τις θερμότερες ευχές τους στον εί σειρά ετών αθλητή, παράγοντα και πρώην Πρόεδρο της ομάδας κ. Παναγιώτη Παπαβασιλόπουλο για ταχεία ανάρρωση στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου