Η Τριγλία πέρασε από την Νεάπολη

Πικρή ήττα για τον Ιωνικό στην Νεάπολη από την σκληροτράχηλη Τριγλία Ραφήνας η οποία κέρδισε με 1-0  αποδεικνύοντας ότι το εκπληκτικό φετινό αήττητο που διατηρεί μόνο  τυχαίο.
 Πάντως ο Ιωνικός πάλεψε, κι αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα αφού έχασε τρείς κραυγαλέες ευκαιρίες τουλάχιστον να ισοφαρίσει.

 Πάντως μ΄αυτά ..  και με αυτά  για τον Ιωνικό το επόμενο παιχνίδι με την ομάδα της Βάρης παίρνει μορφή τελικού, αφού με κάθε άλλο αποτέλεσμα πλήν της νίκης θα μπλέξει σε περιπέτειες.
 Η Τριγλία πήρε την νίκη χάρη στο γκολ που σημείωσε ο Παπαδόπουλος με κεφαλιά στο 10΄ κι αφού προηγήθηκε εκτέλεση φάουλ  του Μανδύλη και σύγχυση στα καρέ της Νικαιώτικης ομάδας.
 Στο α΄μέρος  ο Ιωνικός στην πιό καλή του στιγμή απείλησε με τον Παντελίδη στο 32΄ όταν βρέθηκε μόνος με τον Λέτσο από πλάγια θέση, όμως προτίμησε να σουτάρει και να αποκρούσει εύκολα ο γκολκήπερ της Τριγλίας, παρά να γυρίσει στην  καρδιά της άμυνας των φιλοξενούμενων.
 Στην επανάληψη ο Ιωνικός είχε πλήρη υπεροχή, ωστόσο δεν μπόρεσε να φθάσει στο γκολ.
 Στο 82΄ εξ΄'  επαφής κεφαλιά του Μυαρουδή έφυγε μόλις άουτ, στο 87΄  βολίδα του Κυριακίδη απέκρουσε σε κόρνερ ο Λέτσοο, και στο 88΄  ο Μαυρουδής βρέθηκε αφύλακτος στην  καρδιά της άμυνας της Τριγλίας, ωστόσο η κεφαλιά που έπιασε έφυγε άουτ.
 Με λάθη η διαιτησία του Γκριτζέπη( Αρκαδίας)
ΙΩΝΙΚΟΣ Παλιγγίνης, Νικολέτος(70΄ Τσαφταρίδης), Παντελίδης, Μιχελής, Κυριακίδης., Κρητικός, Ρόβας, Σιμιτζής, Ανδριανόπουλος, Μαυρουδής, Προβατίδης ( 46΄ Γιαννουλάκης)
 ΤΡΙΓΛΙΑ: Λέτσο, Κάρδαρης, Μεμιμάρογλου,  Δάρας, Τσέπας ( 66΄  Καρεδέμητρος), Σκαφίδας.Μανδύλης, Γούλας,  Κόντης ( 87΄ Μουλάκης), Βασιλείου(88΄  Λαζούρας), Παπαδόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου