"Ντου" στην γιορτή της ΕΠΣΑθήνας στον ΧΙΛΤΟΝ

 Απίστευτες καταστάσεις στην ετήσια Εορταστική εκδήλωση της Ε.Π.Σ.Αθηνών  που πραγματοποιήθηκε σήμερα το βράδυ στο γνωστό Αθηναικό ξενοδοχείο ΧΙΛΤΟΝ.
 Συγκεκριμένα περίπου 1000 φίλαθλοι του Παναθηναικού αρχικά μαζεύθηκαν στον κεντρικό σύνδεσμο της Θύρας 13 επί της λεωφόρου Αλεξάνδρας και στην συνέχεια κατευθύνθηκαν
στο Χίλτον.
Η επιλογή του συγκεκριμένου ξενοδοχείου δεν ήταν τυχαία διότι στο κτίριο  ήταν προγραμματισμένη  να πραγματοποιηθεί η ετήσια Εορταστική Εκδήλωση της ΕΠΣ Αθηνών, όπου μάλιστα θα  παραβρίσκετο  ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Σταύρος Κοντονής που  θα τιμόταν. Κι ενώ οι οπαδοί έφθασαν  έξω από το ξενοδοχείο, μιά ομάδα περίπου 100 και πλέον  οπαδών, μπήκαν από την πίσω πόρτα  του ξενοδοχείου, με κράνη, κουκούλες κλπ μπούκαραν στην αίθουσα που θα ξεκινούσε η εκδήλωση, ζητώντας τον ίδιο τον υπουργό, βρίζοντας τον υπουργό την πολιτεία την ΕΠΟ την λίγκα κλπ.
 Πάντως ο  υφυπουργός δεν πήγε ποτέ στην εκδήλωση- οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο μεταξύ είχε πληροφορηθεί τα γεγονότα, ενώ η επέμβαση της ισχυρής αστυνομικής δύναμης που βρέθηκε στους γύρω χώρους του ΧΙΛΤΟΝ βοήθησε να εκτονωθεί η κατάσταση.
Ωστόσο στο χώρο της εκδήλωσης  βρίσκονταν ο πρόεδρος της Λίγκας, Γιώργος Μποροβήλος και μέλη του ΔΣ της ΕΠΟ που φυσικό ήταν να βρεθούν στον πυρήνα των αποδικιμασιών των οπαδών του ΠΑΟ, μάλιστα είναι χαρακτηριστικό ότι  ο πρόεδρος της Λίγκας, Γιώργος Μποροβήλος ουσιαστικά φυγαδεύθηκε από τους παρευρισκόμενους, για να  μην υπάρξουν χειρότερα...
Οι άνδρες της αστυνομίας που βρίσκονταν εκεί τους οδήγησαν ξανά προς την έξοδο, ενώ εν συνεχεία οι φίλοι του Τριφυλλιού αποχώρησαν από το Χίλτον με κατεύθυνση τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Κουμουνδούρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου