Η Χαραυγή την πρόκριση - η Δόξα τις εντυπώσεις

 Η Χαραυγή κερδίζοντας με 2-1 την Δόξα Πειραιά πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του φετινού κυπέλλου Πειραιά υπερτερώντας στην ισοβαθμία στα περισσότερα εκτός τέρματα, αφού στο πρώτο  παιχνίδι είχε ηττηθεί με 3-4.
 Ωστόσο η Δοξούλα ήταν αυτή που συνολικά έκλεψε τις εντυπώσεις  με το παθιιασμένο παιχνίδι της.
 Στην βροχερή ΑΓΕΤ Χαραυγή, η Δόξα ήταν αυτή που
απείλησε αρχικά στο 19΄ με κεφαλιά του Βασίλη Μαναριώτη που τράνταξε την δοκό του Παγώνη, ενώ λίγο αργότερα μακρινό σούτ του Πικραμένου,  έδιωξε σε κόρνερ ο Παγώνης.
Του Μαναριώτη που φόρεσε για τελευταία φορά την φανέλας της Δόξας καθώς από αύριο θα φοράει και επίσημα την φανέλλα της ιστορικής Προοδευτικής.

Στο 27΄ ακυρώθηκε γκολ που σημείωσε ο Μαναριώτης ως οφ - σάιντ για να φθάσουμε στο  35΄ όταν ο Μακαρωνάς σε θέση φορ, εκμεταλεύθηκε λάθος στο κέντρο αμύνης της Δόξας, προχώρησε και από το ύψος της μεγάλης περιοχής δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης για να ανοίξει το σκόρ, μέσα σε πανηγύρια  από τους φίλους της Χαραυγής.
 Στην επανάληψη δεν είχαμε φάσεις ωστόσο το τελευταίο 20λεπτο είχε άγρια ομορφιά.
 Η Δόξα έφθασε στην ισοφάριση με τον Καραμαδούκη από κοντά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα μετά από σύγχυση στα καρέ της Χαραυγής, για να φθάσουμε στο 82΄ όταν ο Ηλιόπουλος εκμεταλεύθηκε μιά κακή συνενόηση των παιχτών της Δόξας, και από πλάγια θέση αριστερά  με έξοχο ψηλοκρεμαστό σούτ  έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κωνσταντινίδη, για το  2-1 που έδωσε την πρόκριση στην Χαραυγή και που πανηγυρίσθηκε ανάλογα στην εξέδρα των φίλων της τοπικής ομάδας.
 Στην εκπνοή του αγώνα ο Παγώνης τετ-α- τετ με τον Γκοντόλια έκανε σπουδαία απόκρουση σφραγίζοντας την πρόκριση για την ομάδα του.
  Πολύ καλή η διαιτησία της κας Ελένη Λαμπαδαρίου και των συνεργατών της Κορώνα- Καρανάνου, τέταρτος ήταν ο Κ. Κωνσταντόπουλος, σε ένα πραγματικά δύσκολο παιχνίδι.
 Από την Χαραυγή ξεχώρισαν οι Κυριακίδης, Ηλιόπουλος, Γαβαλάς κι ο Μακαρωνάς.
 Από την Δόξα οι Μαναριώτης, Γκιόκα, Τσότσογλου κι ο Πικραμένος όσο αγωνίσθηκε.
 ΧΑΡΑΥΓΗ: Παγώνης, Χατζήπαπας, Γαβαλάς, Καραγιάννης, Τούρλος, Κυριακίδης Γεροπαναγιώτης,  Μακαρωνάς( 73΄ Μιχαήλ),Βασίου( 67΄ Γκιόκα),  Ηλιόπουλος, Χετεμάι.
 ΔΟΞΑ: Κωνσταντινίδης,  Τσότσογλου,  Κυριακουλάκος,  Κάρλες, Γεωργίζας, Καλυβάς ( 10΄ λ.τρ΄Καραμαδούκης) Σουκέρας, Γκιόκα, Μαναριώτης, Πικραμένος( 70΄ λ.τρ Γκοντόλια), Χατζηγεωργαλής( 85΄ Δρίβας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου