Στην αντεπίθεση ο Ιωνικός


 Στην αντεπίθεση οπέρασε ο Ιωνικός μετά τα όσα υποστήριξε η διοίκηση του Κ. Αστέρα Βάρης για τον μεταξύ τους αγώνα.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοικούσα Επιτροπή του Ιωνικού έχει ως εξής: «Σε ‘συγγραφικό’ τέλμα βρίσκεται η Διοίκηση και το Γραφείο Τύπου του Αστέρα Βάρης, καθώς σήμερα μετά την ήττα τους από τον Ιωνικό, εξέδωσαν μια ανακοίνωση ‘καρμπόν’ με το προηγούμενο εκτός έδρας παιχνίδι τους στην ‘αφιλόξενη’ και ‘καυτή’ Ραφήνα.
Είναι προφανές ότι ο σύλλογος της Βάρης -που δεν πέρασε ούτε την σέντρα της

Νεάπολης στο σημερινό παιχνίδι- πνέει τα λοίσθια στην κατηγορία και προσπαθεί να αποποιηθεί τις ευθύνες που του αναλογούν για την τραγική εικόνα που παρουσιάζει. Δυστυχώς οι διαρκείς επικλήσεις στο ήθος τους (??) σε κάθε ανακοίνωση, δεν έχουν σταθεί ικανές για να τους χαρίσουν κάτι περισσότερο από μια ίση αντιμετώπιση στα γήπεδα που αγωνίζονται, την ώρα που οι παίκτες τους δυσκολεύονται να σταθούν όρθιοι στον αγωνιστικό χώρο για περισσότερα από 10 λεπτά συνεχόμενα.
Στα όσα γραφικά αναφέρθηκε το λιβελογράφημα του Αστέρα, ο Ιωνικός στέκεται παγερά αδιάφορος. Η Διοικούσα Επιτροπή του Συλλόγου εξασφάλισε ιδανική φιλοξενία σε ολόκληρη της αποστολή των Κυανόλευκων από την άφιξη έως και την αποχώρησή τους. Με συνοδεία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων καθ’όλη την διάρκεια και με την Διοίκηση του Ιωνικού ως εγγυητή μπροστά στους απλούς φιλάθλους δεν συνέβη το παραμικρό.
Η μοναδική ‘μεμπτή’ στιγμή, όταν κάποιοι φίλαθλοι του Ιωνικού ζήτησαν επιτακτικά -λόγω και των δύσκολων οικονομικών συγκυριών- από τον προπονητή της Βάρης, κάποιο ‘στανταράκι’ για το στοίχημα, καθότι όπως φημολογείται, έχει κάνει… διατριβή στο αντικείμενο. Κατανοούμε λοιπόν πως οι φιλοξενούμενοι έχουν χάσει το χιούμορ τους με όσα -αγωνιστικά και μη- τους συμβαίνουν, σε αντίθεση με όλους τους παρευρισκόμενους.
Για να ολοκληρωθεί αυτή η γραφικότητα, που ετσιθελικά κάποιοι προσπαθούν να υποβάλλουν τους εαυτούς τους εμπλέκοντας το όνομα του Ιωνικού, η Διοικούσα Επιτροπή της ομάδας έχει αποδείξει με πράξεις κι όχι με ανακοινώσεις πως σέβεται όσους σέβονται την φανέλα και την ιστορία του συλλόγου μας.
Για κλείσιμο σας παραθέτουμε τις δύο ανακοινώσεις του Αστέρα Βάρης από τα παιχνίδια με Τριγλία και Ιωνικό.
Απολαύστε υπεύθυνα!
Υ.Γ. Σημεία κλειδιά ‘ήθος’, ‘ΕΠΟ’, ‘παρατηρητής’!
Με Τριγλία:
»Η ομάδα μας από την αρχή του πρωταθλήματος δίνει με αξιοπρέπεια και ήθος εναν αγώνα για την παραμονή της στην Γ Εθνική κατηγορία. Σε όλους αυτούς τους αγώνες που δώσαμε νιώσαμε στο πετσί μας την αδικία και την ατυχία πολλές φορές. Σήμερα όμως γίναμε μάρτυρες μιας διαιτησίας που δεν έχει προηγούμενο και γυρνά το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω. Ελπίζουμε ο παρατηρητής του αγώνα να κάνει το καθήκον του. Οι κάμερες που κατέγραφαν το παιχνίδι να φτάσουν στα χέρια των αρμοδίων. Η ΕΠΟ αλλά και η ΕΠΣΑΝΑ να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Οσον αφορα για τις υπέροχες και κολακευτικές χειρονομίες του ποδοσφαιριστή με τον νούμερο 3 της Τριγίας αλλά και αρκετών (ΚΥΡΙΩΝ) προς τους παράγοντες της ομάδας μας και τους φιλάθλους μας, δηλωνουμε, δημόσια οτι τους ευχαριστούμε. Τέλος θα θέλαμε να γνωρίζουνε όλοι ότι θα παλέψουμε μέχρι τέλους για την σωτηρία μας, με ψηλα το κεφάλι όπως αρμόζει στον Κυανού Αστέρα Βάρης».
Με Ιωνικό:
»Με λύπη είδαμε για άλλη μια φορά σήμερα στο γήπεδο του Ιωνικού τους (γνωστούς – άγνωστους) να βρίσκονται στην υποδοχή της ομάδας μας , όπου μας καλωσόρισαν με τον γνωστό καλό τρόπο τους και τις υπέροχες φιλοφρονήσεις τους. Τους διακρίνει εξάλλου η άριστη φιλοξενία τους, ειδικά στο διάδρομο για τα αποδυτήρια.
Ενα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά του Αστέρα που προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο.
Ελπίζουμε η Ε.Π.Ο. και η επιτροπή πρωταθλήματος να βρούν επιτέλους το σθένος και να καθαρίσουν το Ελληνικό ποδόσφαιρο από τέτοιους κυρίους.
Για το τι είδε ο διαιτητής σήμερα δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα …
Ο παρατηρητής του αγώνα , το ίδιο.
Η διοίκηση του Α.Ο. ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ θα προβεί σε έγγραφη διαμαρτυρία στην Ε.Π.Ο. για τα όσα συνέβησαν σήμερα.
Θα προσπαθήσουμε να μείνουμε στην κατηγορία , χωρίς να διαπραγματευτούμε το ήθος και τις αξίες μας»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου