"Ομαδάρα" ο Αετός με το εναμισι πόδι στον τελικό

 Η Οδηγήτρια κέρδιζε 2-0 μέχρι το 50΄ για να ηττηθεί με 5-2
Φοβερό παιχνίδι - ίσως το καλύτερο της φετινής σεζόν στον Πειραιά έγινε στο Κορυδαλλό, στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου όπου ο Αετός Κορυδαλλού αν και βρέθηκε να χάνει με 0-2, κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι στο εντυπωσιακό 5-2 και ουσιαστικά να έχει καπαρώσει την μιά θέση του φετινού τελικού.

 Η Οδηγήτρια πολύ καλά στημένη στο α΄μέρος κατάφερε να προηγηθεί με 0-2 χάρη στα τέρματα του Γλυνού στο 10΄ και του Χατζάκη στο 35΄και φαινόταν να είναι αυτή η ομάδα που θα καπάρωνε  το ένα εισιτήριο  του τελικού.
 Ωστόσο στην επανάληψη ο Αετός, με την βοήθεια και του Χρήστου Ξενιτόπουλου που μπήκε ως αλλαγή, έφερε τα πάνω κάτω κυρίως με τις  εκτελέσεις των κόρνερ που  ήταν ασίστ.
 Από δύο εκτελέσεις κόρνερ  στο  49΄ ο Λέσι  κι ο Σιδηρόπουλος στο 58΄    έγινε το 2-2.
Το 3-2 πέτυχε  στο 67΄ ο Μούτσα με καταπληκτικό  πλασέ από πλάγια θέση που ουσιαστικά κρέμασε τον Δρίβα, με τους παίχτες της Οδηγήτριας να τα έχουν χαμένα.
 Από νέο κόρνερ  στο 71΄   προωθημένος Καφαλίδης,  σημείωσε το 4-2, ρελάνς με τον  Δρυμούση  στο 78΄  πάλι από εκτέλεση κόρνερ και το τελικό 5-2  . 
 Καλός ο διαιτητής του αγώνα Ανδρονικίδης (Παπανδριόπουλος και Γιαννίκος).

ΑΕΤΟΣ : Θωμόπουλος, Κουντουράς (46΄Ξενιτόπουλος), Καλλέργης, Καφαλίδης, Σύρμας, Σιδηρόπουλος, Τουλουβασίλης (80΄Τσολάκου), Λέσι, Μπερίσα (65΄Κράσι), Μούτσα, Δρυμούσης.

ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ: Δρίβας, Παναγόπουλος, Πολυχρονίδης (82΄Κοττάκης), Κύριας, Μπουζάλι (48΄Χονδρουδάκης), Μελάς, Μουστάκας, Χατζάκης, Ξηρογιάννης, Αυγέρης, Γλυνός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου