Ατσάλι ο Ιωνικός 1-0 στον Ταύρο

Όρθιος μέσα στον Ταύρο  έμεινε ο ψυχωμένος Ιωνικός, σπάζοντας το αήττητο  του μέχρι πρίν λίγο ανίκητου μέσα στην έδρα του Φωστήρα, κερδίζοντας με 1-0.
 Οι Νικαιώτες παίζοντας με  περίσσιο πάθος και ψυχή κατάφεραν να  εξουδετερώσουν αρκετά από τα ατού του Φωστήρα και στο  τέλος να πανηγυρίσουν μιά σπουδαία νίκη.

 Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση  σημειώθηκε στο μ 10΄  όταν μετά από κόρνερ του Κυριακίδη ο Παραράς προσπαθώντας να απομακρύνει την μπάλα με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα του εμβρόντητου Μπόκου.
 Από εκεί και πέρα ο Φωστήρας πίεσε και δημιούργησε ευκαιρίες, με κυριώτερες αυτές του  23΄ όταν κεφαλιά του  Όγκμποε  έστειλε την μπάλα στην δοκό του Παλιγγίνη, ενώ την ίδια τύχη είχε και η κεφαλιά του Καιμακούδη στο 53΄ .
 Δυνατό σού του Όγκμποε στο 57΄ έφυγε άουτ, ενώ  ο Καιμακούδης  απείλησε στη  τελευταία καλή στιγμή των γηπεδούχων.
ΦΩΣΤΗΡΑΣ:Μπόκος,Χαλκιάς, Μάναλης, Μαγγίνας,  Παραράς, Ντάλας, Σκάρος( 46΄ Καιμακούδης), Στάμος, Όγκμποε, Ζαγοριανός, Ταχματζίδης (60΄  Ντάφλας) 
ΙΩΝΙΚΟΣ: Παλιγγίνης, Παντελίδης, Δημακάκος,Κρητικός, Προβατίδης ( 21΄ λτρ.Μιχελής), Σάμιος, Σιμιτζής, Κυριακίδης, Ρόβας(67΄ Αθανασόπουλος), Μαυρουδής( 90΄ Αργυρίου), Κατσικιάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου