Δια πυρός & σιδήρου το Κερατσίνι 3-2 την Ελλάς Ποντίων

Δια πυρός και σιδήρου το Κερατσίνι πέρασε από την καυτή έδρα των Οριζομύλων κερδίζοντας με 3-2 την Ελλάς Ποντίων, κι αρχίζει να τρέφει  ελπίδες διεκδίκησης του πρωταθλήματος, αφού ναι μεν η διαφορά από την Προοδευτική είναι στους 8 βαθμούς όμως έχει ένα ματς λιγότερο αυτό με την Θύελλα Μοσχάτου.

 Το παιχνίδι ήταν σκληρό με τον Ν. Μαριόλη να ανοίγει το σκορ στο 43΄ για το Κερατσίνι, ωστόσο η πολύ καλή Ελλάς Ποντίων κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι σε 2-1, ισοφαρίζοντας αρχικά με τον Λαβρένιουκ στο 52΄ ενώ ο Ηλιαδάκης στο 76΄  σημείωσε το 2-1.
 Το Κερατσίνι ισοφάρισε και πάλι με τον Ν. Μαριόλη στο 79΄ και στην εκπνοή ο Αντώνης Κουρκούτης πέτυχε ένα σπουδαίο τέρμα για το τελικό 3-2.
Σχετικά καλή η διαιτησία του Φιλακούρη (Καρανάνος - Βούλγαρης).

ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ: Πυρένης, Τσεσμελόγλου, Κίτσος, Αργυρόπουλος, Παπαδόπουλος, Τσέλιος, Τσιρκινίδης, Ηλιαδάκης, Μωυσιάδης (46' Λάβρενιουκ), Τριανταφυλλίδης (80' Μωυσιάδης Π.), Κάτσικας (63' Πετανίδης).

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Φραντζεσκάκης, Σφυρογιαννάκης (52' Σιδέρης), Μαριόλης Γ., Αγγελάκης, Βαττής, Μπάτης, Φούντας (92' Λαπατάς), Γκιάτης, Μαριόλης Ν. (90' Λάλας), Τουρνάς, Κουρκούτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου