Εύκολα ο Ιωνικός 4-0 τους Τράχωνες

Άνετη επικράτηση του Ιωνικού με 4-0 επί των αδύναμων Τραχώνων σε ένα παιχνίδι όπου οι Νικαιώτες έχασαν ευκαιρίες για τουλάχιστον διπλάσιο σκορ.
 Στο 5΄ ο Κυρικίδης με ωραία προσπάθεια και σούτ άνοιξε το σκορ,  ενώ στο 22΄ , ο Σάμιος απλά έσπρωξε την μπάλα πάνω  από την γραμμή  για το 2-0, ολοκληρώνοντας την πολύ ωραία προσπάθεια του Ρόβα.

Στο 40΄ ο Κατσικιάς σούταρε  έξω από την περιοχή  παρενέβη ο  Σάμιος για να γίνει το 3-0, ενώ το τελικό 4-0 έγραψε στο 80΄ ο Κατσικιάς με εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος σε ανατροπή του.
 Στο 7΄ ο  Ρόβας μόνος με τον γκολκήπερ των Τραχώνων Μακρίδη πλάσαρε απελπιστικά άουτ, ενώ δύο λεπτά αργότερα  καταπληκτικό σούτ του Κατσικιά απέκρουσε ο γκολκήπερ των Τραχώνων για να βρεί την  μπάλα και την δοκό πρίν καταλήξει κόρνερ.
 Πλασέ του Μαυρουδή στο 67΄ απέκρουσαν στην γραμμή οι αμυντικοί των Τραχώνων, στο 73΄ο Ρόβας μέσα στην περιοχή σούταρε άουτ, στο 78΄ κεφαλιά του Μιχαλακάκου  κατέληξε άουτ, και στο 84΄ ο Μιχαλακάκος μόνος μέσα στην μικρή περιοχή  έπιασε άτσαλο πλασέ στέλνοντας την μπάλα άουτ.
 Εύκολο έργο για την διαιτησία του Κουκούλα( Λέσβου)
 ΙΩΝΙΚΟΣ: Μάνης, Παντελίδης, Διαμαντάκος, Μιχελής, Κυριακίδης, Κρητικός ( 56΄  Μιχαλακάκος), Αθανασόπουλος ( 57΄ Αργυρίου), Σάμιος,  Ρόβας, Μαυρουδής ( 75΄  Νικολέτος), Κατσικιάς 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου