Τα 600 μπουφάν του ΠΑΟΚ στις Κυκλάδες!!!

 Με 600 μπουφάν  επιχορηγεί ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ την Ε.Π.Σ.Κυκλαδων που πλέον φαίνεται  ανοιχτά να παίρνει θέση υπέρ της παράταξης που που  πατρονάρουν οι Σαββίδης - Μελισσανίδης στις επικείμενες εκλογές της ΕΠΟ.

 Ωστόσο το συγκεκριμένο θέμα έχει πάρει διαστάσεις σκανδάλου, ακόμη και από τους ίδιους τους ανθρώπους των Θεσσαλονικέων.
 Μάλιστα ο βετεράνος άσσος του ΠΑΟΚ ο Γιώργος Σκαρτάδος προχώρησε σε δημόσια τοποθέτηση
Ποιος είναι δηλαδή ο λόγος αυτής της τόσο... μεγαλόψυχης πράξης και γιατί ειδικά σε αυτή την Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων και όχι σε κάποια άλλη, κάποια ας πούμε ακριτική, πολύ φτωχή ή κι εγώ δεν ξέρω βάσει ποίων κριτηρίων.
Ο Σκαρτάδος στην ανάρτησή του εύστοχα αναφέρει «και καλά κάνουν» αναφερόμενος στη χορήγηση των μπουφάν στη συγκεκριμένη ΕΠΣ. Το γιατί το γράφει αυτό, ΞΕΡΕΙ πολύ καλά. Εμείς, βεβαίως, ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ, αλλά μπορούμε να βάλουμε κάτω μερικά πραγματάκια, που ίσως μας οδηγήσουν σε κάποια «χρήσιμα συμπεράσματα», όπως λένε όλοι οι... προπονητές στις αρχές της περιόδου.
Της διοίκησης, λοιπόν, της ΕΠΣ Κυκλάδων ηγείται κάποιος κ. Φρέρης, ο οποίος «τοποθετείται» κάτω από την «ομπρέλα» του Δημήτρη Μελισσανίδη. Πολύ πρόσφατα μάλιστα ο κ. Φρέρης είχε παραδεχτεί τη σχέση αυτή, λέγοντας ότι πράγματι έχουν ξεκινήσει μία συνεργασία, χαρακτηρίζοντας την Ενωσή του «κατατρεγμένη», ή κάπως έτσι.
Πολύ καλά κάνει ο κ. Φρέρης, αν πράγματι πιστεύει ως πρόεδρος ότι συμμαχώντας με τον κ. Μελισσανίδη και τους άλλους «συμμάχους» η Ενωσή του θα ωφεληθεί περισσότερο από το αν επέλεγε την ομπρέλα της σημερινής διοίκησης της ΕΠΟ. Εκείνο, όμως, που δεν γνωρίζω, είναι αν με τη «συμμαχία» του συμφωνούν και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησής του. Τα οποία, όπως έμαθα, έχουν προσφύγει εναντίον του, υποστηρίζοντας ότι η θητεία του ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ, που σημαίνει, ΑΝ είναι έτσι, ότι κάθεται και κάνει τον πρόεδρο με το «ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου