Σφαγή στο παρασκήνιο...

Σφαγή στην μάχη του παρασκηνίου σε ότι αφορά  την στήριξη των ενώσεων της χώρας στις προσεχείς εκλογές της ΕΠΟ  τον ερχόμενο Οκτώβριο.
ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός έχουν κινήσει γη και ουρανό προκειμένου να εξασφαλίσουν την στήριξη της πλειοψηφίας των Ε.Π.Σ. ενόψει των εκλογών του
Οκτωμβρίου, απέναντι στην τωρινή διοίκηση Γκιρτζίκη.
Η "τριπλή" συμμαχία παρά την μεγάλη κινητοποίηση της, υπέστη μέσα στο 2016 την πρώτη της ήττα. Η «δική» της Ε.Π.Σ. Λασιθίου που είχε για πρόεδρο της τον Λάμπρο Μάρη πέρασε στα αντίπαλα χέρια! Μεγάλος νικητής στις εκλογές ήταν ο Αγησίλαος Λουτσέτης που είναι σίγουρο ότι θα στηρίξει την παράταξη Γκιρτζίκη.
Στις εκλογές της Ε.Π.Σ.Λασιθίου ψήφισαν 29 σωματεία και στην κάλπη βρέθηκαν δύο άκυρα ψηφοδέλτια. Πρώτος σε σταυρούς ήταν ο Γιώργος Αχλαδιανάκης (20), ενώ η παράταξη Λουτσέτη εξέλεξε και τα εννέα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣ Λασιθίου.
Η συμμαχία των τριών μεγάλων ΠΑΕ διατυμπανίζει πάντως ότι ήδη έχει πάρει το  οκ και την στήριξη  περίπου 20 Ενώσεων και μόνο θετική δεν ήταν γι’ αυτήν η ήττα στο Λασίθι, 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου