Ισόπαλο 1-1 το ντέρμπι του Μοσχάτου

Ντέρμπι από τα παλιά ήταν η σημερινή αναμέτρηση Εθνικού - Φωστήρα που διεξήχθη στο κατάμεστο από 1000 και πλέον φιλάθλους των δύο ομάδων που  δημιούργησαν μιά καυτή ατμόσφαιρα.
 Φυσικά δεν έλειψαν και τα παρατράγουδα στην εξέδρα του γηπέδου, ωστόσο η έγκαιρη  παρέμβαση των ανδρών των ΜΑΤ ηρέμησε γρήγορα την κατάσταση.

 Σκληρό, δυνατό κι αρκετές φορές αντιαθλητικό το παιχνίδι με λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες
 Ο Εθνικός μπήκε πιό  φουριόζος στο παιχνίδι και στο 17΄ είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Αργυρίου να ανοίξει το σκορ ωστόσο το σούτ που επιχείρησε μέσα από την περιοχή απέκρουσε σε κόρνερ, δύσκολα και εντυπωσιακά ο γκολκήπερ Γιώρας.
 Στο 30΄ ο Πειραιώτες άνοιξαν το σκορ όταν σε φάση διαρκείας στα καρέ του Φωστήρα ο Λεωνιδόπουλος με σούτ έστειλε την μπάλα στην δοκό και στην επαναφορά ο Σουλελές με κοντινό σούτ άνοιξε το σκορ μέσα σε αποθέωση από τον φίλαθλο κόσμο του Εθνικού.
 Στην επανάληψη ο Εθνικός πίεσε ωστόσο δεν είχε ουσία και προσπαθούσε με ανορθόδοξο τρόπο.
 Παρόλα αυτά  στο 77΄ ήριε η ισοφάριση όταν  μετά από γέμισμα του Δωροβίνη ο Βουτσινάς απέκρουσε ασθενώς απέτυχαν οι αμυντικοί του Εθνικού να απομακρύνουν την μπάλα, κι ο Ζαγοριανός  με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.
 Στην φάση του γκολ είχαμε 3λεπτη διακοπή με τους παίχτες του  Εθνικού να ζητούν επιθετικό φάουλ.
 Η διαιτησία του Αγγελάκη  από την Αρκαδία  ελέγχεται για την φάση του 77΄ σε ένα ομολογουμένως πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέβαλε στο 88΄ με δεύτερη κίντρινη κάρτα του Μάναλη, Κατίδη
  ΕΘΝΙΚΟΣ: Βουτσινάς, Στασινός, Παυλάκης, Ματζώρος, Στρατάκης, Μαρτίνος, Λεωνιδόπουλος, Σούφλας, Μάναλης( 66΄ Κατίδης), Αργυρίου, Σουλελές( 65΄ Αλεξανδρόπουλος)
 ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Γιώρας, Χαλκιάς, Μάναλης, Παραράς, Νικολόπουλος( 68΄ Ντάφλας), Ντάλας( 46 ΄Ταχματζίδης), Στάμος( 46΄ Ζαγοριανός), Καιμακλούδης, Δωροβίνης, Λάσκαρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου