Εύκολα το Κερατσίνι 2-0 τον Πυθαγόρα

Εύκολα το Κερατσίνι επιβλήθηκε με 2-0 του Πυθαγόρα Σάμου και πήρε το εισιτήριο για την 3η φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή της αναμέτρησης Ιάλυσου - Αιολικός.
 Το 1-0,  σημειώθηκε στο 19΄ με  συρτό σούτ του Κουρκούτη έξω από την μεγάλη περιοχή, και λάθος του γκολκήπερ Μπακασέτα.
 Πιό πρίν 6΄ ακυρώθηκε γκολ που σημείωσε από κοντά ο Φούντας, αφού  ο Αθηναίος διαιτητής Μαχαίρας υπέδειξε επιθετικό φάουλ του Τουρνά  ενώ στο 27΄ ο Μπατής από τα δύο μέτρα έστειλε την μπάλα άουτ, πάνω από την οριζόντια δοκό.
  Στην επανάληψη στο  68΄  σούτ του Ψυχογιού βρήκε την κάθετη δοκό του Πηυθαγόρα, κι ενά λεπτό αργότερα ο Γκιάτης, έξω από την περιοχή έπιασε ένα σούτ, η μπάλα κόντραρε σε αμυνόμενο, άλλαξε πορεία για να καταλήξει στα δίχτυα και να γίνει το 2-0.
 Στο 80΄ ο Φούντας  μόνος  με τον γκολκήπερ του Πυθαγόρα  Μπακασέτα, δεν μπόρεσε να τον νικήσει, αφού ο  δεύτερος  απέκρουσε σε κόρνερ.
Αρκετά καλή η διαιτησία του Μαχαίρα ( Βασιλάκης - Αραβίδης) Αθηνών
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Τσαλκιτσίδης, Σφυρογιαννάκης, Γουργιώτης (76΄ Καζάλας), Αγγελάκης, Βαττής,  Μπατής, Φούντας, Γκιάτης,  Μαριόλης ( 60 ΄Χανιώτης),  Τουρνάς, Κουρκούτης( 37΄ λ.τρ  Ψυχογιός)
ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ: Μπακασέτας, Σαπουνάς,  Μαστρογιάννης Β.,  Κονταράς Κ( 70΄ Ευγενικός), Ιωαννίδης, Καραδήμος( 73΄ Μαργαρώνης),  Σαράντου, Κουρλετάκης,  Κατσικάς, Καρσάς, Τσεβάς  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου