Εξαιρετικός ο Ιωνικός 4-1 την Κηφισιά

Εξαιρετικός ο Ιωνικός, σκόρπισε την Κηφισιά  την οποία κέρδισε με 4-1 δίνοντας συνέχεια  στο σερί των σπουδαίων τελευταίων αποτελεσμάτων του.
Οι Νικαιώτες έχοντας πάθος, αποφασιστικότητα, γνωρίζοντας το τι ζητούν μέσα στο γήπεδο πήραν αυτό που ήθελαν απέναντι στην Κηφισιά που υποτάχθηκε πρό ενός ανώτερου σήμερα αντίπαλου.

 Μόλις στο 5΄η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα με κοντινή κεφαλιά να φεύγει μόλις άουτ, ενώ στο 20  σόλο του Μπερνιδάκη δεν απέφερε αποτέλεσμα, αφού το σού που επιχείρησε στα σώματα των αμυνόμενων.
 Στο 23΄ ο Μπερνιδάκης ελίχθηκε από αριστερά, και σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Μιχάλη Κατσικιά που δεν δυσκολεύθηκε να ανοίξει το σκορ.
 Στην  επανάληψη ο Κατσικιάς ήταν αυτός που δημιούργησε το 2-0 από τα δεξιά με τον Νίκο Μπερνιδάκη να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.
 Ωστόσο η Κηφισιά, μπήκε ξανά στο παιχνίδι στοπ  57΄ όταν ο  Παπάζογλου  από μακριά επιχείρησε συρτό σούτ, που δεν φαινόταν ότι θα ενοχλήσει τον Παλιγγίνη, όμως πρός γενική κατάπληξη η μπάλα βρέθηκε στα δίχτυα για 2-1.
 Παρόλα αυτά ο Ιωνικός δεν επηρεάσθηκε το αντίθετο μάλιστα, αφού στο 67΄ ο Κατσικιάς με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Γουμάγια σημειώνοντας το 3-1.
 Το τελικό 4-1 πέτυχε στο 77΄ ο Σάμιος με ωραίο συρτό σούτ έξω από την μεγάλη περιοχή της Κηφισιάς που πλέον από εκεί που κυνηγούσε πρωτάθλημα , πλέον θα χρειασθεί μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην  κατηγορία.
 Aπό τον Ιωνικό που δεν είχε υστερήσαντες,  ξεχώρισαν οι Κατσικιάς, Μπερινιδάκης, Μιχελής, Παντελίδης, Σάμιος, Δημακάκος, από την Κηφισιά προσπάθησαν οι Γκέζος, Παπάζογλου
 Εύκολο έργο για την διαιτησία του Κόλια ( Αργολίδας)
 IΩΝΙΚΟΣ: Παλιγγίνης,  Παντελίδης,  Δημακάκος, Μιχελής, Κατσικιάς( 81΄ Μιχαλακάκος), Κρητικός, Σάμιος, Σιμιτζής, Μπερνιδάκης(λ.τρ. 78΄ Πουλάκης),  Νικολέτος ( 64΄ Μαυρουδής), Αργυρίου
 ΚΗΦΙΣΙΑ: Γουμάγιας, Γκίκας, Έσλερ,  Τεγούσης ( λ.τρ. 21. Καλαιτζίδης),  Μουσταφίδης, Γκεμίσης,. Μιχαλόπουλος, Παπάζογλου, Ντούλιας(46΄ Χίος) Γκέζος,  Παλιαρούτας( 75΄  Ζαφειρίδης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου