Ο Αετός Κορυδαλλού πρωταθλητής Παιδικού

Κέρδισε στα πέναλτι τον ισάξιο Α.Ο.Πειραιά-πάνω από 500 φίλαθλοι παρακολούθησαν τον σημερινό τελικό
Ο Αετός Κορυδαλλού στέφθηκε πρωταθλητής του Παιδικού Πρωταθλήματος περιόδου 2015-2016 κερδίζοντας στην διαδικασία των πέναλτι τον ισάξιο του Α.Ο.Πειραιά με 5-4, αφού πρώτα ο κανονικός αγώνας έληξε 0-0.

 Ωστόσο έγινε ένα πλούσιο σε φάσεις παιχνίδι, με ευκαιρίες εκατέρωθεν.
 Ο Αετός ήταν καλύτερος  στο α΄ μέρος, κι έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να σημειώσει κάποιο τέρμα, ενώ στην επανάληψη ο Α.Ο.Πειραιάς, ήταν αυτός που πήρε τα ηνία του αγώνα κι έχασε καλές ευκαιρίες.
 Διαιτητής του τελικού ήταν ο νεαρός Τραιφόρος με βοηθούς τους επίσης νεαρούς Ζησιμόπουλο- Δαφερέρα οι οποίοι κυριολεκτικά αρίστευσαν.
Πάνω από 500 φίλαθλοι  κατέκλυσαν το πρωί του Σαββάτο το γήπεδο Π. Νικολαίδης ανάμεσα σε αυτούς ο ταμίας της ΕΠΣΠ κ.  Ι. Σταματάτος, ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας κ Ι. Ποντίκης,  και το μέλος της Μιχάλης Δαμιανάκης, φυσικά ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοργάνωσης Πρωταθλημάτων Υποδομών κ. Απ. Μαρούλης  και τα μέλη της, κ.κ. Μορφόπουλος,  Χοχλάκης, Σωτηρόπουλος, το μέλος του Δ.Σ. κ Π. Λαπατάς, η Γραμματεία της Ε.Π.Σ.Π. αλλά και αρκετοί παράγοντες σωματείων μας διαιτητές, αθλητές κλπ.
 Ακολούθησαν οι απονομές στις πρωταθλήτριες ομάδες της Β΄ Κατηγορίας Παιδικού( Οδηγήτρια, Μοσχάτο- Α.Ο.Κορυδαλλός), και στην συνέχεια στην πρωταθλήτρια ομάδα του Παιδικού Αετό Κορυδαλλού όπως και στην Δευτεραθλήτρια ομάδα του Α.Ο. Πειραιάς, αλλά και αναμνηστικών στους διαιτητές την ιατρό, και τον παρατηρητή του τελικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου