Την Πέμπτη κληρώνει για τα μπαράζ!!


Μόνο οι κλειδάριθμοι θα κληρωθούν - Η Επιτροπή άφησε ίδιους τους ομίλους εκτός από δύο!!!
Την Πέμπτη 31.03.2016 και ώρα 11:00, στην αίθουσα της Ε.Ε. της Ε.Π.Ο. (Πάρκο Γουδή) θα πραγματοποιηθεί  η κλήρωση των αγώνων μπαράζ ανάμεσα στις πρωταθλήτριες ομάδες των ενώσεων που θα διεκδικήσουν την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.
 Μη φαντασθείτε λοιπόν ότι θα γίνει κλήρωση για τον καταρτισμό των 14 ομίλων, αφού η σχετική Επιτροπή ήδη εδώ και καιρό έχει κάνει ορισμό τον καταρτισμό αυτών των ομίλων.!!!
 Ουσιαστικά ο καταρτισμός είναι ο ίδιος με τον περσινό, με την μόνη διαφοροποίηση -που θα θυμάστε  ότι ξεσήκωσε σάλο - στον όμιλο στον οποίο συμπεριλαμβάνονταν  οι πρωταθλήτριες της Δυτικής Αττικής, της Ανατολικής Αττικής,της Κορίνθου και της Ρόδου.
Η Επιτροπή λοιπόν αντικατέστησε την πρωταθλήτρια της Ρόδου με τηυν πρωταθλήτρια Σάμου που ασφαλώς είναι υποδυέστερης δυναμικότητας- χωρίς να θέλουμε να υποτιμήσουμε την  συμπαθή πρωταθλήτρια της Σάμου
Για εμας  εδώ το "κλείνον άστυ" δεν άλλαξε τίποτε θα έχουμε σφαγή των δύο πρωταθλητριών ομάδων της Αθήνας και του Πειραιά.
 Στην Αθήνα είναι ήδη γνωστές οι ομάδες Αιγάλεω- Αγ. Ιερόθεος στον Πειραιά 4 αγωνιστικές πρίν το φινάλε έχουν σαφές προβάδισμα Αετός Κορυδαλλού - Προοδευτική.
 ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝΕΒΑΊΝΟΥΝ ΟΙ 2  πρώτες ομάδες κάθε ομίλου
 Έτσι η μόνη κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη εείναι για το πώς οι ομάδες θα πάρουν τους σχετικούς κλειδάριθμους και ΜΟΝΟ.
Η έναρξη των αγώνων του Πρωταθλήματος θα γίνει στις 15-05-2016 ημέρα Κυριακή.
Οι έξι αγωνιστικές είναι προγραμματισμένες να διεξαχθούν ως εξής::
· 1η αγωνιστική Κυριακή 15/05/16
· 2η αγωνιστική Τετάρτη 18/05/16
· 3η αγωνιστική Κυριακή 22/05/16
· 4η αγωνιστική Τετάρτη 25/05/16
· 5η αγωνιστική Κυριακή 29/05/16
• 6η αγωνιστική Κυριακή 05/06/16

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου