Την πρόκριση ο Ιάλυσος - άτυχο το Κερατσίνι

 Άτυχο το Κερατσίνι, έχασε μοναδική ευκαιρία να πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου ερασιτεχνών καθώς αποκλείσθηκε από τον Ιάλυσο στην διαδικασία των πέναλτι με 3-4 κι ενώ ο κανονικός αγώνας και η παράταση έληξαν 1-1.
 Το Κερατσίνι έχοντας απέναντι μιά εξαιρετική ομάδα  όπως ο Ιάλυσος, προσπάθησε τα έδωσε όλα, ωστόσο παρότι δεν έκανε την καλύτερη δυνατή εμφάνιση θα
μπορούσε να είχε καθαρίσει το παιχνίδι είτε στην κανονική του διάρκεια είτε στην παράταση αφού έχασε 3-4 πραγματικά κλασικές ευκαιρίες.
 Βεβαίως βρήκε απέναντι κι ένα εκπληκτικό γκολκήπερ τον Τίμο Λουτριώτη που κυριολεκτικά κατέβασε τα ρολά..
 Ο Ιάλυσος άνοιξε το σκορ στο 17΄ο Χειμωνέττος μπήκε από δεξιά έκανε το σουτ, ο Τσαλκιτζίδης απέκρουσε και ο Πλύγκος, από κοντά, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι, μετά το γκολ που δέχτηκαν, αύξησαν την πίεση, καταφέρνοντας στο 32’ να ισορροπήσουν το σκορ με το πλασέ του Χανιώτη, οποίος πρόλαβε την έξοδο του Λουτριώτη σε κοφτή πάσα του Μπατή και αδράνεια της αμυντικής γραμμής της Ροδίτικης ομάδας.
 Στο 40΄  το Κερατσίνι διαμαρτυρήθηκε έντονα για περίπτωση πέναλτι σε  ανατροπή του Φούντα, με την  ρέφερι Ελένη Αντωνίου  από την Ανατ. Αττική να δίνει συνέχεια στο παιχνίδι.
 Στην εκπνοή του α΄ μέρους η ρέφερι έδειξε την δεύτερη κίτρινη κάρτα στον αμυντικό Κοκκίνη του Ιάλυσου που συνέχισε με 10 παίχτες
 Στο β’ ημίχρονο, ο  Λουτριώτης επενέβη σωτήρια στο 74’ και στο 83’, όταν είπε «όχι» στα σουτ των Τουρνά και Μπατή, αντίστοιχα,  ενώ ο Ιάλυσος άγγιξε το 1-2 στο 85΄ με καταπληκτικό ψηλοκρεμαστό σούτ του Μαθιού που έδιωξε σε κόρνερ ο Τσαλκιτζίδης.
Για να πάμε στην παράταση, όπου κι εκεί  ο Χανιώτης μόνος με τον Λουτριώτη δεν μπόρεσε να τον νικήσει , λίγο αργότερα ο Λουτριώτης σταμάτησε τον Μαριόλη, ενώ  κεφαλιά του Χανιώτη έφυγε μόλις άουτ, και στο 116΄ ο σπουδαίος σήμερα Νικήτας Τουρνάς πέρασε όποιον βρήκε μπροστά  βγήκε φάτσα με τον Λουτριώτη από πλάγια θέση, όμως ο Ροδίτης πορτιέρο και πάλι επενέβη για να στείλει το παιχνίδι στην διαδικασία των πέναλτι, εκεί που και πάλι αυτός ήταν ο πρωταγωνιστής.

Αναλυτικά τα πέναλτι:

1-0 Χανιώτης (Κερατσίνι)
1-1 Ρεκλείτης (Ιάλυσος)
2-1 Κουρκούτης (Κερατσίνι)
2-2 Μαρίνου (Ιάλυσος)
Γ.Μαριόλης (Κερατσίνι) -απέκρουσε ο Λουτριώτης
2-3    Π. Αθανασίου (Ιάλυσος)
3-3    Τουρνάς (Κερατσίνι)
3-4    Α. Αθανασίου (Ιάλυσος)
Σιδέρης( Κερατσίνι) -απέκρουσε  ο Λουτριώτης
 Από τον Ιάλυσο εκτός του Λουτριώτη ξεχώρισαν οι Ρεκλείτης, Σταυλάς, Αθανασίου Π., ενώ από το Κερατσίνι που όπως είπαμε μπορούσε περισσότερα, υπέρτερος όλων ο Τουρνάς, πάλεψε ο Χανιώτης, κι ο Μπατής
 Η διαιτησία της κας Αντωνίου  σε ένα παιχνίδι με αρκετές δύσκολες φάσεις, ήταν καλή- ασφαλώς ελέγχεται για την φάση του 40΄ όπου οι Κερατσινιώτες ζήτησαν πέναλτι

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Τσαλκιτζίδης, Σφυρογιαννάκης,Κουρκούτης,  Μαριόλης Γ., Βάτης, Μπάτης, Ψυχογιός, Φούντας (68΄ Μαριόλης Ν.), Γκιάτης( 116΄ Σιδέρης) Χανιώτης,  Ψυχογιός( 64΄ Μαριόλης Ν.), Τουρνάς. 
ΙΑΛΥΣΟΣ: (Σάββενας) Λουτριώτης, Σαχίνης (46’ Φονσέκα), Κοκκίνης, Αθανασίου Π, Φυλακούρης, Ρεκλείτης, Σταυλάς, Αθανασίου Α, Πλύγκος( 65;  Mαρίνου)), Μαθιός, Χειμωνέττος(65΄ Σπάρταλης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου