Ισόπαλο το Πειραικό ντέρμπι στην Νεάπολη

Δεν ανέδειξε νικητή το Πειραικό ντέρμπι Ιωνικού - Εθνικού που έληξε  ισόπαλο με σκορ 0-0 και το παρακολούθησαν  περισσότεροι από 1200 φίλαθλοι μέσα σε πολύ καλή ατμόσφαιρα.
 Ο Ιωνικός ξεκίνησε καλύτερα  το ματς και μέχρι το 30΄ είχε την πλήρη εδαφική υπεροχή , δημιουργώντας δύο καλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ.

 Στο 9΄ μετά από κεφαλιά του Κρητικού, ο Ρόβας από κοντά δεν μπόρεσε να βρεί την μπάλα, ενώ στο 20΄ καλό σούτ του Κυριακίδη  έδιωξε σε κόρνερ ο Βουτσινάς.
 Ωστόσο στο 30΄ ο Εθνικός  είχε την μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν ο Βλάχος επωφελήθηκε  από  συνεχή λάθη στο κέντρο της αμύνης του Ιωνικού και  μόνος με τον Παλιγγίνη  σούταρε από πολύ καλή θέση άουτ.
  Λίγο πρίν την εκπνοή του α΄ μέρους σένα  του Κυριακίδη ο Παντελίδης πήδηξε πιό ψηλά από τους  αμυντικούς του Εθνικού, πήρε την κεφαλιά που όμως έφυγε άουτ.
 Στην επανάληψη ο Εθνικός που επέλεξε να  παίξει συντηρητικά είχε ένα καλό σούτ του Μαρτίνου που έφυγε μόλις άουτ στο 51΄ ενώ στο 55΄ σε γέμισμα στην  περιοχή του Εθνικού ο Παντελίδης έπιασε την κεφαλιά και πάνω στην γραμμή  απομάκρυναν την μπάλα οι  παίχτες του Εθνικού.
 Για να φθάσουμε στο  70΄ όταν ο Ματζώρος του Εθνικού έξω από την περιοχή έπιασε ένα κεραυνό που τράνταξε την οριζόντια δοκό του Παλιγγίνη.
 Στο 82΄ αποβλήθηκε ο Στασινός με δεύτερη κίτρινη κάρτα, με τον Ιωνικό να έχει στριμώξει για τα καλά  τον Εθνικό, με αλεπάλληλες σέντρες που όμως πέρασαν ανεκμετάλευτες, αφού τις περισσότερες από αυτές καθάρισε ο σταθερός σήμερα Βουτσινάς.
 Σχετικά καλή η διαιτησία του  Σταύρου Δημητρόπουλου από την Δυτική Αττική
 Από τον Ιωνικό άρεσαν οι Σιμιτζής, Παντελίδης, Κυριακίδης, Κρητικός, ενώ από τον Εθνικό οι Βουτσινάς, Μαρτίνος, Ματζώρος, Στυρατάκης.
 ΙΩΝΙΚΟΣ: Παλιγγίνης, Παντελίδης, Δημακάκος, Προβατίδης, Κυριακίδης, Κρητικός, Σάμιος,  Σιμιτζής, Ρόβας( 68΄ Μπερνιδάκης). Μαυρουδής, Κατσικιάς( 83΄  Αργυρίου)
 ΕΘΝΙΚΟΠΣ: Βουτσινάς,Στασινός,  Αλεξανδρόπουλος, Ματζώρος, Στρατάκης, Μαρτίνος,  Κατίδης( 76΄ Λεωνιδόπουλος).  Σούφλας,  Βλάχος( 87΄ Μιρτσέα). Παυλάκης, Σουλελές(  82΄  Μπένα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου