Φιάσκο του Απόλλων Αθηνών - μηδενίζεται στο ματς με την Ελευσίνα

Γκάφα ολκής και -6 βαθμοί για την ελαφρά ταξιαρχία

Ασύλληπτη καταστροφική γκέλα  ερασιτεχνικού επιπέδου για μιά επαγγελματική ομάδα όπως ο Απόλλων Αθηνών που διεκδικεί την επιστροφή στην Σούπερ Λιγκ - η μάλλον την διεκδικούσε, διότι μετά από αυτή την εξέλιξη, είναι γεγονός ότι οι ελπίδες του για άνοδο εξανεμίζονται.

 Χθές Δευτέρα λοιπόν ο Απόλλων με ένα γκολ, στις καθυστερήσεις του αγώνα κέρδισε στην Ελευσίνα τον Πανελευσινιακό, ωστόσο, όχι μόνο  θα χάσει το παιχνίδι στα χαρτιά, αλλά αναμένεται να του αφαιρεθούν και -3 βαθμοί επιπλέον για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστών.
 Ως γνωστόν πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής  επιτρέπεται συνολικά  η συμμετοχή μέχρι  5 αλλοδαπών η κοινοτικών ποδοσφαιριστών.
 Ο Πανελευσινιακός ξεκίνησε τον αγώνα με 5 ξένους τους Βάντερσον, Κονέ, Καμαρά, Φομίν, Φατιόν, ωστόσο στο 70΄ της αναμέτρησης ο τεχνικός της Ελαφράς Ταξιαρχίας ο Μπάμπης Τεννές  έβαλε στον αγωνιστικό χώρο και τον Παρπέξ, κάτι που συνιστά παράβαση του σχετικού κανονισμού.
 Φυσικά οι του Πανελευσινιακού αντιλήφθησαν την  απίστευτη γκέλα των Απολλωνιστών, ωστόσο ένσταση  πρόλαβε και κατέθεσε η Λάρισα έχοντας  έννομο  συμφέρον που αναμένεται να την κερδίσουν.

 Ανέλαβε την ευθύνη ο Τεννές και παραιτήθηκε.

 Ο τεχνικός του Απόλλωνα ο Μπάμπης Τεννές  ανέλαβε  προσωπικά την ευθύνη για την  γκέλα ολκής και υπέβαλε την παραίτηση του που έγινε δεκτή από την διοίκηση της Ελαφράς Ταξιαρχίας, ωστόσο ο αναβρασμός είναι μεγάλος, αφού  ουσιαστικά χάθηκε το πρωτάθλημα, αφού η διαφορά από τις θέσεις ανόδου πλέον εκτοξεύθηκε στους 8 βαθμούς.
 Πάντως στην Ριζούπολη πνέουν μένεα κατά και  όλων των υπολοίπων που στελεχώνουν το τήμ τον γεν. αρχηγό Αντ. Λεβεντογιάννη αλλά και τον  βοηθό Λευτέρη Βελέντζα που κάθονταν στον πάγκο και δεν πήραν είδηση..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου