Eύκολα ο Ιάλυσος 3-1 τον Πανθηραικό

Αν και αγωνίσθηκε με σχεδόν δεύτερη ομάδα ο Ιάλυσος( δεν αγωνίσθηκαν οι Αθανασίου Π. ,Αθανασίου Α., Μαρίνου, Σπάρταλης, Παφιάκης,  Σταβλάς, Φονσέκα, Ρεκλείτης, Φυλακούρης), κέρδισε σχετικά εύκολα τον Πανθηραικό με 3-1, αποδεικνύοντας ότι το ρόστερ του  έχει βάθος και μόνο τυχαία δεν είναι η παρουσία του στον 4ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής.
Ο  φιλόδοξος Πανθηραικός  στάθηκε καλά στο α΄ μέρος, κατάφερε να προηγηθεί,  ωστόσο ο Ιάλυσος παρά το ροτέισον του τεχνικού Γιώργου Σαββαινα, με ένα ξέσπασμα στο β΄ μέρος  πήρε την νίκη πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.
Στο 8΄ ο Αρβανίτης έβγαλε ωραία μπαλιά στον κενό χώρο στον Βερμπη ο οποίος έφυγε στην πλάτη του Σαχίνη και σούταρε εξαιρετικά με την μπάλα να χτυπά στο δεξί κάθετο δοκάρι και να καταλήγει στα δίχτυα του Λουτριώτη για το 0-1.
 Ο Ιάλυσος  ισοφάρισε στο 20΄, όταν ο Χειμωνέττος εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά και ο Πλύγκος στην καρδιά της άμυνας με καρφωτή κεφαλιά  έστειλε  την μπάλα στα δίχτυα του Καλαμάτα.
 Στην επανάληψη ο Ιάλυσος σχετικά εύκολα έφθασε στο  3-1, αρχικά  στο 72΄, μετά από σέντρα του Κοκκίνη ο Παπαδημήτρης έκανε την προβολή με τον Καλαμάτα να αποκρούει και τον Μαθιο σε κενή εστία να γράφει το 2-1.
 Λίγο αργότερα (75΄) ο Ιάλυσος καθάρισε το  μάτς  με εξαιρετική ατομική ενέργεια του Χειμωνέττου που άδειασε εντυπωσιακά τους πάντες στην μεγάλη περιοχή και με άψογο πλασέ έγραψε το τελικό 3-1.
 Σχετικά καλή η διαιτησία του Κορδολαίμη, Πλάκας, Μουγιακάκος (Δυτ. Αττικής)
ΙΑΛΥΣΟΣ: Λουτριώτης, Καμβύσης, Κοκκίνης (85΄Τρέχας), Σαχίνης, Παπαδημήτρης, Καρπαθάκης, Βολονάκης, Κορνελάτος (59΄Φλεβάρης), Πλύγκος, Μαθιος (76΄Σαββούλης), Χειμωνέττος
ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΣ: Καλαμάτας, Παναγιωτίδης ( λ.τρ.22΄Βαρούχας, λ.τρ. 83΄Κελίδης), Μηνδρινός, Αγοραστός, Ρουσσάκης, Νικολάου, Περιάλης (74΄Μπρέσκα), Κωλέτσης, Βερμπης, Γουτσούλας, Αρβανίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου