Είχε σασπένς στην Νεάπολη 1-1 ο Ιωνικός με Ιάλυσο

 Είχε σασπένς τελικά η αναμέτρηση Ιωνικού -Ιάλυσου που ναι μεν έληξε στο 1-1 ωστόσο τίποτε δεν προμήνυε όλα αυτά που εξελίχθησαν.
 Κατ΄ αρχήν  πρίν την έναρξη του αγώνα υπήρξε ένταση ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων που όμως ευτυχώς δεν πήρε έκταση, αφού υπήρξε έγκαιρη παρέμβαση
των διοικούντων του Ιωνικού, αλλά και γενικότερα των ψυχραιμοτέρων.
 Κι αφού τελικά το παιχνίδι ξεκίνησε κανονικά, και αποδείχθηκε μιά  ανάλατη σούπα, στο τέλος είχαμε  ένταση ανάμεσα σε μερίδα φιλάθλων του Ιωνικού που λίγο έλειψε να γίνει ο κακός χαμός.
 Κάποιοι νεαροί φίλαθλοι τα έβαλαν με ποδοσφαιριστές του Ιωνικού, επενέβησαν μέλη της διοίκησης, κάποιοι  ήρθαν στα χέρια, μάλιστα για να εκτονωθεί η κατάσταση στο 84΄ ο ρέφερι της αναμέτρησης διέκοψε προληπτικά το παιχνίδια για 5 λεπτά μέχρι να εκτονωθεί η κατάσταση.
 Τελικά στο τέλος όλα καλά σαν να μην έγινε κάτι..
 Στο αγωνιστικό μέρος τώρα μόλις στι 2΄ κεφαλιά του Κατσικιά απέκρουσε σε κόρνερ δύσκολα ο γκολκήπερ του Ιάλυσου ο Παπαδόπουλος, ενώ στο 31΄   γκολ που  σημείωσε ο Ρεκλείτης με κεφαλιά ακυρώθηκε ως οφ- σάιντ με υπόδειξη του βοηθού Νενεκούμη
Στην επανάληψη τρομερή ευκαιρία για τον Ιωνικό  στο 51΄ με κεφαλιά του Παντελίδη  που χτύπησε την δεξιά  κάθετη δοκό, ενώ στην συνέχεια και ενώ η μπάλα πέρασε παράλληλα την εστία δεν βρέθηκε κανείς να την στείλει στα δίχτυα.
 Στο 70΄ ωραίο συρτό- διαγώνιο σούτ του Κατσικιά  ανάγκασε τον Παπαδόπουλο σε  δύσκολη απόκρουση, για να φθάσουμε στο 76΄όταν ο Σπάρταλης  εκμεταλεύθηκε λάθος του Αθανασόπουλου  πήρε την μπάλα μπήκε μέσα στην περιοχή σούταρε, προσπάθησε ο Προβατίδης να  αποκρούσει με προβολή, η μπάλα βρήκε στο χέρι του με τον ρέφερι να  καταλογίζει πέναλτι, και τους Νικαιώτες να διαμαρτύρωνται θεωρώντας το χέρι ακούσιο.
 Ο Φονσέκα  που ανέλαβε  την εκτέλεση δεν λάθεψε  κάνοντας το 0-1.
 Η λύτρωση για τον Ιωνικό ήρθε στο  86΄ όταν ο Μπερνιδάκης από δεξιά έβγαλε ωραία σέντρα  στο πίσω δοκάρι βρέθηκε ο Γιώργος Κρητικός που με κοντινή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα  δίχτυα για το 1-1.
 Σφύριγμα λήξης στο φινάλε και πηγαδάκια ανάμεσα στον κόσμο του Ιωνικού, για τα τεκτενώμενα.
 Αρκετά καλή η διαιτησία του Δρούζα( Νενεκούμης - Γκ΄ποτσης) Αργολίδας απέβαλε στο 88΄ τον Κατσικιά με δεύτερη κόιτρινη κάρτα.
 Από τον Ιωνικό καλύτυεροι οι Κρητικός, Παντελίδης, Σάμιος, Μπερινιδάκης, από τον Ιάλυσο οι Παπαδόπουλος, Σπάρταλης, Ρεκλείτης, Φυλακούρης
ΙΩΝΙΚΟΣ : Παλιγγίνης, Παντελίδης,  Δημακάκος, Προβατίδης, Αργυρίου, ( 66΄ Αθανασόπουλος), Κρητικός,  Σάμιος,Σιμιτζής, Μπερνιδάκης, Νικολέτος ( 75΄ Ρόιβας),  Κατσικιάς
 ΙΑΛΥΣΟΣ: Παπαδόπουλος, Καμβύσης, Χειμωνέτος,  Παπαδόπουλος, Φυλακούρης, Ρεκλείτης,  Μαρίνου,  Αθανασίου( 75΄  Πλύγκος),  Σπάρταλης,  Φονσέκα( 86΄  Μαθιός),  Λύρας ( 53΄  Κορνελάτος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου