Η επόμενη ημέρα στον Ιωνικό

 Η επόμενη ημέρα  αρχίζει να απασχολεί πλέον όλους όσους ασχολούνται με τον Ιωνικό χαρακτηριστικά η διοικούσα Επιτροπή εξέδωσε ανακοίνωση όπου αναφέρονται τα εξής:
"Ρόλο ρυθμιστή θα έχει η Διοικούσα Επιτροπή για τις τελευταίες 3 αγωνιστικές, καθώς η θητεία της λαμβάνει τέλος με σκοπό να ανοίξει ο δρόμος για κάθε ενδιαφερόμενο. 

Όπως είχε διαμηνύσει πριν λίγες μέρες μέσα από δηλώσεις του ο κ. Παλαιοχωρίτης, θα συσταθεί μια νέα επιτροπή η οποία θα αξιολογήσει τις προτάσεις των υποψηφίων και θα τις παρουσιάσει στον κόσμο του Ιωνικού μέσα από Γενική Συνέλευση που θα συγκληθεί. 
Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Ιωνικού, κ. Αριστειδόπουλος Τάσος, θα ηγηθεί αυτής της νέας επιτροπής, καθώς και της συνολικής προσπάθειας για την επόμενη μέρα του ποδοσφαιρικού τμήματος. 
Η Διοικούσα Επιτροπή του Ιωνικού προσμένει με χαρά πλέον, τις προτάσεις και τις λύσεις όλων εκείνων που επέλεξαν να απέχουν από την φετινή τιτάνια προσπάθεια, θεωρώντας πως υπήρχαν καλύτερες λύσεις που απορρίφθηκαν. Παράλληλα κάνει ανοιχτό κάλεσμα σε κάθε ενδιαφερόμενο έτσι ώστε να βρεθεί η διάδοχη κατάσταση το συντομότερο δυνατόν. "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου