Ο Αετός πρωταθλητής στο Εφηβικό, κέρδισε στα πέναλτι τον ισάξιο του Ιωνικό

Ο Αετός Κορυδαλλού στέφθηκε πρωταθλητής Εφηβικού πρωταθλήματος,  κερδίζοντας στην διαδικασία των πέναλτι  τον ισάξιο του Ιωνικό με 4-1( 1-1 έληξε ο κανονικός αγώνας).
 Παρουσία περισσοτέρων από 800 φιλάθλων που βρέθηκαν το πρωί στις Σιταποθήκες, έγινε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, με τον Αετό να ανοίγει το σκορ στο 52΄ με τον Ροδίτη, ο οποίος απο κοντά πλάσαρε τον γκολκήπερ του Ιωνικού Μποζιονέλο.

 Ο Ιωνικός ισοφάρισε στο  68΄ με τον Ζαμπέτη ύστερα από φάση διαρκείας στα καρέ του  Αετού.
 Ο Ιωνικός είχε δοκάρι στο 26΄ με σέντρα σούτ του Στριγκώνη, ενώ χάθηκαν ορισμένες καλές ευκαιρίες εκατέρωθεν.
 Ο Αετός από το  70΄ αγωνίσθηκε με 10 παίχτες λόγω της αποβολής του Πηλίδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
 Στην διαδικασία των πέναλτι για τον Αετό ευστόχησαν οι  Σιοροβίγκας,  Σταυροπιεράκος, Χατζηελεύθερίου, Λιάσκος ( δεν χρειάσθηκε να εκτελεσθεί το 5ο πέναλτι.
 Για τον Ιωνικό ευστόχησε μόνο ο Σφυρογιαννάκης, ενώ  το πέναλτι του Πανάγου απέκρουσε ο Καλογεράς το πέναλτι  του Παπαδάτου χτύπησε στην δοκό.
 Αρκετά καλή η διαιτησάι των Αναστασίου( Γαρούφου- Αντωνόπουλου)
 ΑΕΤΟΣ: Καλογεράς, Λαμπρόπουλος, Σιοροβίγκας, Λιάσκος, Τσέκερης, Κανταρτζόπουλος, Λούπο, Τόπι,  Νούχο, Κάσαρχος, Γιαννικάκης( Πηλίδης, Σταυροπιεράκος,  Βουλιώτης, Ροδίτης, Χατζηελευθερίου)
 ΙΩΝΙΚΟΣ: Μποζιονέλος, Ζαμπέτης, Βάρδης, Πανάγος, Αβράμης, Πρίφτι, Παπαδάτος,  Τζανόγλου, Στριγκώνης, Σφυρογιαννάκης, Γκανίδης( Σαρρής, Κούρτης, Λεμοντζής)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου