Σε κίνδυνο η συμμετοχή του Πανθηραικού στα μπαράζ

Σοβαρό θέμα  φαίνεται να υπάρχει με την Ε.Π.Σ.Κυκλάδων που είναι  πιθανόν να θέσει σε μεγάλο κίνδυνο την συμμετοχή του πρωταθλητή Πανθηραικού στους αγώνες μπαράζ των πρωταθλητριών ομάδων για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.
 Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες η Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσων και η Ε.Π.Σ. Λέσβου, φέρονται έτοιμες να
καταθέσουν ένσταση στην ΕΠΟ, σε ότι αφορά την  συμμετοχή της Πρωταθλήτριας ομάδας των Κυκλάδων, αφού υποστηρίζουν ότι η Ε.Π.Κυκλάδων δεν έχει νόμιμη διοίκηση με την θητεία της να έχει λήξει τον  Δεκέμβριο χωρίς να γίνουν οι  προβλεπόμενες εκλογές.
 Μάλιστα για την  υπόθεση αυτή  κάποια σωματεία της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων έχουν  κάνει Προσφυγή στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, πού όμως   ακόμη δεν έχει εκδικασθεί λόγω της απεργίας των  Δικηγόρων.
 Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες η τωρινή διοίκηση της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων έχει κι άλλα θέματα, όπως για παραδείγματος χάρη  η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου που από 9μελλές έγινε αυθαίρετα .. 11μελές.
 Σαφώς το θέμα έχει μεγάλο ενδιαφέρον,  αφού δεν θα πρέπει να αποκλεισθεί το ενδεχόμενο η διοίκηση της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων να κηρυχθεί έκπτωτη, αφού η ευθύνη  για ότι συμβαίνει βαρύνει αποκλειστικά την  ίδια., κάτι που παράλληλα θα σημάνει και τον αποκλεισμό του Πανθηραικού από τα μπαράζ.
 Στην Ε.Π.Σ.Κυκλάδων οι διοικούντες υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει θέμα, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι το θέμα......είναι πάρα πολύ σοβαρό...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου