Κι όμως ήταν τόσο... απλό!!


Μια ... κωλοτούμπα.. κι όλα καλά!!- Λαγός ο άλλος!!
Το είχαμε γράψει από την πρώτη στιγμή. Οπότε, θα είναι τουλάχιστον υποκριτικό να σας αναλύσουμε τα σημερινά γεγονότα, που επιβεβαίωσαν την οριστική αποφυγή του ποδοσφαιρικού Grexit, όπως ακριβώς σας είχαμε περιγράψει εξ αρχής.
Αρχίζει ξανά το Κύπελλο! Αυτό από μόνο του, τα λέει όλα. Ο αγέρωχος υπουργός Κοντονής που «ματαίωσε» την διοργάνωση με το έτσι θέλω τελικά κάμφθηκε από τις απαιτήσεις της ΦΙΦΑ, λαμβάνοντας κάποιες μόνο δεσμεύσεις για αυτοκάθαρση στην ΕΠΟ. Η κωλοτούμπα της κυβέρνησης έγινε μέρα μεσημέρι, αμέσως μετά την επίσκεψη των Βαγγέλη Μαρινάκη και Δημήτρη Μελισσανίδη στο Μέγαρο Μαξίμου την περασμένη εβδομάδα. Υπήρξε συμφωνία κυρίων, όλα τα υπόλοιπα ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα. 
Ο τρόπος με τον οποίο θα διεξαχθούν οι εναπομείναντες αγώνες θα αποφασιστεί εντός των προσεχών ημερών με το ενδεχόμενο να γίνουν κεκλεισμένων των θυρών τα ημιτελικά να είναι εξαιρετικά πιθανό, όπως και η συμμετοχή μόνο μαθητών στον μεγάλο τελικό, ειδικά εάν προκύψει το Ολυμπιακός – ΑΕΚ, ενώ λόγω του ντόρου που έχει δημιουργηθεί είναι πολύ πιθανό να έχουμε ξένους διαιτητές.
Όλα τα παραπάνω, όπως και οι δεσμεύσεις της ΦΙΦΑ για τις χρονοβόρες διαδικασίες κανονιστικών αλλαγών στην ΕΠΟ, ήταν το χάπι για τον ...άρρωστο Σταύρο Κοντονή, ο οποίος εν τέλει δεν κατάφερε να πάρει τίποτα χειροπιαστό από πλευράς ποδοσφαίρου (όχι βέβαια ότι αυτά που ζητούσε ήταν βάσιμα) και εξαναγκάστηκε να λάβει πίσω την απόφασή του για «ματαίωση» του Κυπέλλου Ελλάδας κατόπιν του τελικού τελεσίγραφου της ΦΙΦΑ. 
Τίποτα, άλλωστε, δεν μπορεί να γίνει μέχρι την ΓΣ της ΕΠΟ τον Ιούνιο, ενώ λόγω της συμμετοχής τακτικών δικαστών στην επιτροπή δεοντολογίας, είναι πολύ πιθανό να υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση στην στελέχωσή της και να μην προλάβει να δικάσει τις υποθέσεις για τις οποίες θα διωχθούν τα εμπλεκόμενα στελέχη της ομοσπονδίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου