"Στεγνό" καθάρισμα Πογιέτ στην ΑΕΚ η της ΑΕΚ από Πογιέτ;

Ραγδαίες εξελίξεις στο θέμα του Γκουστάβο Πογιέτ! Αν και η ΠΑΕ ΑΕΚ είχε γνωστοποιήσει με ανακοίνωσή της (νωρίς το απόγευμα της Τρίτης) πως προτεραιότητα αποτελεί ο πρώτος ημιτελικός κυπέλλου με τον Ατρόμητο (20/4), εν τούτοις πριν από λίγο, η επίσκεψη
του Ντούσαν Μπάγεβιτς στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η ομάδα, άλλαξε τα δεδομένα.
Συγκεκριμένα, ο Μπάγεβιτς, συναντήθηκε με τον 48χρονο προπονητή (παρουσία του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ, Ανδρέα Δημάτου) και αποφάσισαν την άμεση λύση της συνεργασίας τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ουρουγουανός ειδοποίησε τους παίκτες του για να τους αποχαιρετήσει οριστικά αυτή τη φορά.
Προσωρινός αντικαταστάτης του Πογέτ θα είναι ο Στέλιος Μανωλάς, ο οποίος θα καθίσει στον πάγκο της «Ένωσης» στον κρίσιμο πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου στο Περιστέρι.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίεςο Γκας Πογιέτ αιφνιδίασε πλήρως την ΑΕΚ με την απόφασή του να ανακοινώσει λίγες ώρες πριν από το πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Ατρόμητο την αποχώρησή του. 
Ο Ουρουγουανός προπονητής οδηγήθηκε σε αυτήν  την του  απόφαση - αφού όπως υποστηρίζει- άλλα είχε συμφωνήσει με τον Μελισσανίδη στις προηγούμενες συζητήσεις κι άλλα προέκυψαν στην συνάντηση της Δευτέρας.
Ο «τίγρης» και ο Πογιέτ είχαν συμφωνήσει στο πλαίσιο της ανανέωσης για δύο χρόνια. Είχε απομείνει το οικονομικό σκέλος για τις αμοιβές του τεχνικού επιτελείου. Ο μάνατζερ του Πογιέτ ήρθε στην Αθήνα για τις τελικές συζητήσεις που αφορούσαν τα οικονομικά δεδομένα στο νέο συμβόλαιο και για τις υπογραφές.

Σε καμία περίπτωση δεν περίμενε την αλλαγή στάσης από την διοίκηση της ΑΕΚ. Είναι αλήθεια πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης «ξενέρωσε» από τα άσχημα αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών. Η τριάρα στην Λειβαδιά ήταν κακό timing για την μοιραία συνάντηση. Επιπροσθέτως, ο «τίγρης» παίρνει στα σοβαρά τις απόψεις των οπαδών. Δεν του άρεσε η γκρίνια και το ξέσπασμα του κόσμου, οπότε θέλησε να κερδίσει χρόνο περιμένοντας να διαπιστώσει την κατάληξη της χρονιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου